28-01-08

Ann Van elsen naakt !

Ann van elsen naakt ! Je zal waarschijnlijk denken , wat heeft dit nu met deze blog of met mij  te maken ? Wel op het éérste zicht niks .an van elsen
Alleen is Ann ook van Mol , en heeft ze al meerdere taartjes gegeten gemaakt door mij . Haar ouders zijn nog steeds klanten bij ons in de winkel . Maar de grootste vergelijking is , dat ze zich ook inzet voor het goede doel , net zoals wij gedaan hebben . Alleen de manier waarop verschilt een beetje . Playboy bood haar een riant bedrag aan waarvan ze 30.000 euro aan het goede doel schenkt . Dit is toch gemakkleijk verdient als je bedenkt hoe wij onze voeten onder ons lijf gelopen hebben om 14.000 euro bij elkaar te krijgen . Er werden natuurlijk vragen op haar afgevuurd zoals ....stoort het u niet dat de mensen u naakt zien en dat jij mischien in elke brandweerkazerne zult hangen pronken ? Nee...nee maar dit is niet gewoon naakt hoor . Dit is kunst ! Kunstfotografie . Ja watte , ik denk niet dat er al 5 kopers van de playboy de lichtinval bestudeerd hebben enof die gordijnen wel netjes in de plooi hingen . Als dit kunst is ..dan schuilt er in mij een zeer groot kunstenaar . :-)  Ik vraag me af of Jan Hoet de kunst goeroe , nu met zijn neus boven dit plaatje hangt om uit te zoeken in welke hoek van de (slaap)kamer hij die foto gaat hangen . 

Nu hoorde ik zeggen dat deze oplage de op één na best verkochte oplage is in Belgié  .Maar zijn dan alleen de mannen kunstkenners , of houden de vrouwen ook van kunst . Nee nee . ... de moderne , misschien éérder de jongere vrouw , is ook in deze kunst tak geintereseert . De oplage van de playgirl is de laatste jaren verdubbeld . Dus kunnen we vast stellen dat kunst-fotografie echt geliefd is .

Maar verdubbeld hoor je dan ! Dan beginnen bij mij toch vragen los te komen . Liggen er bij sommige vrouwen in hun bureau dan ook kunstliteratuur ? Of hangen op de muren ook foto's van mannen te pronken? Wel ik heb zo nog een paar vraagjes die je natuurlijk anoniem mag beantwoorden .

  • Is dit nu echt kunst ?
  • koop je zelf dit soort literatuur ?
  • Ken je colega's die dit veel lezen of zelfs geaboneerd zijn ?
  • Wat als jij je man/vrouw betrapt met zo'n foto/boekje ?
  • Zou je zelf overwegen om uit de kleren te gaan voor 30.000 euro ?
  • Zo ja , zou je het dan ook schenken aan een goed doel ?

Mensen die graag de hele reportage hebben , moeten wel hun mailadres bijvoegen .

16:33 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

kunst ja mario dit is kunst. katrien koopt runnersworld en anderen de playboy.ik koop dat alleen maar voor mijn horoscoop

Gepost door: christ | 28-01-08

Kunst is heel vaag, en ieder vult het in op zijn manier, maar dit heeft meer te maken met erotiek. Om dit te kopen moet je gek zijn, of nog niet over een computer beschikken ;-) Om in je blootje te poseren moet je een zeer goede (hoge ) dunk over jezelf hebben, maar daar is op zich niets verkeerds aan. Eigenlijk jammer dat Ann van Elsen nu in het rijtje komt te staan van Hoste, Dexters, ... Dat ik geen hoge dunk van haar heb kon je lezen op mijn blogbericht van 10 dec.07"Brusselmans is een loser"

Gepost door: marc devloo | 28-01-08

natuurlijk kopen de mannen het blad enkel voor de goede interviews ;)
genoeg proper keuns te vinden op 't net btw, dat ze maar doen, ik heb er geen last van. Elk zijn hobby zeker ?

Gepost door: jogginggirl | 28-01-08

Merci MARIO, MERCI MARIO, MERCIIIII!!! Wil, ik wou dus een opdate op mijn blog schrijven waarin staat....
Merci Mario! Tegenover 2 jaar geleden ging min VO2max van 38 naar 45! Goed gestegen dus...
Maar als ik dit zo lees... is er vast bij vele mannen vandaag een en ander MEER gestegen!!!
Mijn stijging stelt dan niets meer voor.
hihihi

Toch merci! De rest van de test ontvang ik begin volgende week.

Gepost door: Tinne | 28-01-08

Die laatste 2 vragen ! zijn "strikvragen" hé ,sloeber ! ge denkt zeker we lopen dit jaar voor geen goed doel ,moest er een pieppen is het "in de sjakos" ZONDER kleren en ZONDER lopen ... en een eerlijk antwoord ?voor Playboy en voor 30.000 Ja !! en goed doel Ja !! maar ik wil wel mijn Petje op houden en mijn sloefkes ;-)))))))))))) Eerlijk genoeg ???

Gepost door: Katrien | 28-01-08

antwoorden Is dit nu echt kunst ? Neen, maar het is wel mooi! ;)
koop je zelf dit soort literatuur ? Nope.
Ken je colega's die dit veel lezen of zelfs geaboneerd zijn ? Ik ken er geen.
Wat als jij je man/vrouw betrapt met zo'n foto/boekje ? Dan ga ik lekker meelezen. Ah jaaaa!
Zou je zelf overwegen om uit de kleren te gaan voor 30.000 euro ? Als Ria, mijn vrouw dat vraagt zelfs gratis en voor niks. :)
Zo ja , zou je het dan ook schenken aan een goed doel ? Stel dat er al iemand zo onnozel zou zijn om geld te geven om mij in mijn adamskostuum te zien staan, dat hangt ervan af welk doel het is.

Gepost door: Gert | 28-01-08

Man man man, komt Ann bij U over de vloer? Gelukzak! Ann is kunst, zelfs met kleren aan! Wanneer komt ze gewoonlijk haar taartjes kopen? Dan kom ik volgende keer ook voor mijn brood naar Mol!

Gepost door: Homer | 29-01-08

Snel Precies snelle mensen in Mol. De ene qua uiterlijk, de andere qua loopkwaliteiten. Al zijt ge zelf ook gene lelijke mens hé !
1. Bahja dat is kunst. 't Zijn echt wel kwaliteitsvolle foto's hoor.
2. Neen
3. Ja, een paar vrienden, maar enkel voor de artikels ;-)
4. Geen probleem, 't is niet vreemdgaan hé.
5. Ik zou dat wel willen doen voor 30000 euro, maar niemand gaat dat boekske willen kopen denk ik. Ze gaan daar hun broek aan scheuren, als ze er een aanhebben natuurlijk.
6. Ik denk het wel, maar een deelke zou ik toch voor mezelf houden. De schaamte moet toch ook iets opleveren hé !

Gepost door: Epo | 29-01-08

Vraagje Ik heb ook een vraag.
Welke taartjes koopt ze? Je wordt er niet dik van precies. Als ik één taartje eet, moet ik bijna een hele week extra km's inlassen.
Schoon madam daarnaast, maar ge moogt er zeker van zijn dat ze hetzelfde bedrag op zak steekt hoor.
Wij daarentegen droegen elke cent over aan MAW.
Soit, het is een "mooi" initiatief!

Gepost door: Francis | 29-01-08

Naaktkalender
Aha, ik hoor u al afkomen, hé.
't Volgende initiatief (of droom :-) ) van Mario onder de mom van "kunst": een naaktkalender met alle bloggers ten voordele van Make A Wish :-).
Snoeper !

Gepost door: frank spencer | 29-01-08

Met de goei belichting en de perfekte fotograaf , kunnen meerdere weblogloopsters ook zo op de foto hoor ;-)
Niettegenstaande dat ze een mooi lichaam geeft natuurlijk!
T'is natuurlijk altijd knap van die bv's als ze een goed doel sponseren . Maar t'is altijd wel veel gemakkelijker voor hen geld bijeen te krijgen , dan voor een gewone simpele werkman .
Dus k'vind het altijd een mooier gebaar van de gewone man dan van een bv !
Niet mooi van mij hé :-/
gr

Gepost door: Jetty | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.