29-01-08

stevige weerstand training .

Vandaag was het bij de bakker gewoon weg kalm . Dus had ik na 8 u werken al gedaan . En wat doet iemand die veel tijd heeft . Trainen natuurlijk !! Dus ben ik al in de voormiddag een toerke van 10 km gaan loslopen . Daarna moest ik ons Sanne gaan halen aan het station . Ze kwam thuis van een 10 daagse ski vakantie met haar school vriendinnen. Ik kan me nu wel heel flink houden en de stoere gaan uithangen , maar het pakte me inorm toen ze me in haar armen nam . Haar vakantie was perfect geweest , op het eten na . Dat was ronduit slecht vertelde meerdere vriendinnen me ,zelfs de leerkrachten .

S'avonds was het weer trainen met de club . Een totaal van 13,5km . Eerst 3 km opgewarmt en dan 10 x  500 m tegen 22sec./100m met 300m loslopen tussen . De hartslag zakte zeer vlotjes op 100 m wandelen naar 95 slagen . Dan pas begonnen we te joggen . Daarna weer 3 km uitlopen .

Zondag ga ik weer op een redelijk zwaar parcour vlammen op de 10 ofwel de 14 km . Het zal op de'n Aart zijn in Geel , tenvoordelen van de kajac club.

Ook staan we bijna voor de lactaat testen die zullen bepalen hoe ik verder moet trainen  en wat de haalbare kaart is voor de marathon . Zou de 3.05 u haalbaar zijn , of nog sneller ? Naar mijn gevoel of gedacht , is dat nougabollen . Maar dat wordt bepaald op 20 feb. Dus nog even geduld .

En bij de reactie's op mij vorige blogje , heeft Frank Spencer een schitterend idee gelanceerd. Ik zou er zelf niet opkomen !Knipoog

21:47 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

'k ben zelf ook wel benieuwd naar mij lactaat testen
voor mij is het de eerste keer.
De vraag voor mij is ben ik goed bezig of bak ik er niks van :-)

Gepost door: Wim Geerts | 30-01-08

Versnellingen. Dat zijn nog eens versnellingen die je versnellingen mag noemen ! Die hartslag zakt ook wel heel erg vlotjes. De conditie zal precies wel in orde zijn !

Gepost door: Epo | 30-01-08

Meestal als die gasten van huis gaan met grotere groepen is het eten barslecht !!
Dat geeft dan zijn goei kanten weer hé ! Ze vergeten dan niet hoe goed het eten thuis is ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 30-01-08

Zwijg me van versnellingen Droom er zelfs van ...met alle gevolgen vandien ;-) vraag het maar aan mijn schat , hij is er zelfs van geblesseerd ;-(((

Gepost door: Katrien | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.