30-01-08

afzien ......afgezien .....bijna opgeven ......overgeven !!

Deze voormiddag thuis gekomen van het werk , dus weer vroeg gedaan , heb ik weer netjes mijn loopspullen aangetrokken om een 5.7 km los te lopen . Het tempo lag net iets hoger dan wandelen . Hartslag meter had ik niet aan , maar boven de 120 is hij zeker niet geweest .

Inde namiddag had Peggy voor mij een zeer saaie training gepland . Naar het schoppingcentrum in Wijnegem om in een bepaalde winkel communie kleren te gaan kopen . Het wilde weer lukken .....die winkel is daar gestopt . Dus gingen we daar naar iets anders op zoek . En net dat laatste woordje , dat zoeken is er voor bie bie  te veel aan . Maar ik mij gedragen hoor , en netjes gedaan of ik ales reuze interesant vond. Al zat ik met mijn gedachte meer bij mijn avond training . Om het kort te houden , we hebben dus gezocht en gevonden . Enom die namiddag nog goed af te sluiten zijn we nog gezellig een tasje kofie gaan drinken .

S'avonds ben ik dus mijn echte training gaan doen , maar het vlotte van begin af niet . Draainissen , duizeligheid , hoge hartslag terwijl ik maar tegen 5 min liep , mottig heu ..heb ik alles genoemd :-)  Efkes gestopt op km 2 en een 500 m gewandeld . Het zweet brak me echt uit en overgeven was het gevolg . Na dit voelde ik me een stuk beter en heb mijn toerke verder afgemaakt al was het toch ietske trager . Ik moest het stellen met 5.15 min en de hartslag was tochnog veel te hoog ( 155 )

Zou dit het gevolg zijn van mijn dieet ? of gewoon ziek aan het worden ? Nu ben ik al veel beter na een lekker badje ! 

 

19:25 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

Hopelijk is het uw dieet, dat kan je dan aanpassen !
Ziek worden, daar zit je dan weer bijna twee weken mee hé !
K'hoop dat het over is !!
Winkelen in Wijnegem is ook aan mij niet besteed zunne, al een geluk dat mijn Sofie der ook zo'n hekel aan geeft :-)
gr

Gepost door: Jetty | 30-01-08

Misschien te straffe koffie ...

Gepost door: marc devloo | 30-01-08

toch geen alergische reactie op het middagje shoppen ;-)

Gepost door: Wim | 30-01-08

slenteren gevolgd door koffie is dodelijk! ;-) heb al eens iemand weten flauwvallen na het drinken van een tas koffie, dat kan soms hevige reacties op de maag geven. Dus vermoedelijk was dat de schuldige hoor.

Gepost door: Ruthje | 30-01-08

Dieet en 2 keer per dag trainen!! Is dat wel gezond coach???

Gepost door: Gert | 30-01-08

moest... ;... iemand van ons dat doen, dan zou jij zeggen dat we moeten stoppen met lopen, en jij gaat even overgeven en dan verder lopen.... klinkt niet echt gezond! Hopelijk is die koffie gewoon misvallen en ben je niet ziek aan het worden!

Gepost door: Julie | 30-01-08

Shoppen ... IS NIET VOOR MANNEN !! waarom geef je in godsnaam niet gewoon de bankkaart mee ? ...je hartslag zal ook hoog zijn maar dan weet je ten minste waardoor ;-)))))))))) ps verzorg je goed griepje is in 't land !!

Gepost door: Katrien | 30-01-08

I am back Hey mario,

't is een hele tijd geleden, maar je mag me terug verwelkomen onder de blogfamilie. Alle blessures zijn voorlopig genezen, en hopelijk blijft dat ook zo.
Voorlopig train ik op het gevoel en wanneer ik er zin in heb. Dus voor mij voorlopig geen schema's, misschien binnen enkele weken......
Bedankt van je nieuwjaarskaartje, helaas had/heb ik je adres niet. Maar beter laat dan nooit ook van mij mijn allerbeste wensen.
Dit is hier dus mijn nieuwe blog, "looptraining" is al een tijdje geleden verdwenen hé

Gepost door: Geert | 30-01-08

Dieet?? dieeten is bij mij gewoon zeer gezond eten . Dus veel fruit en groenten . Honger lijden doe ik niet . Maar de goestng verdringen om overal in te vliegen , dat is het ergste . En gert , die 2 x per dag trainen ? Tegen 7 min./km is nu niet echt een inspanning he ! Dit doe ik om de hartslag nog wat lager te krijgen + extra km , gewoon omdat ik nu even wat meer tijd heb . Volgende week kan het al anders zijn . Geloof me , als ik de voormiddag moet doorwerken , is de inspanning veel groter geweest .Als je zelf de luxe even moest hebbben om dit ook te doen , zorg dan dat je minsens 6 u tusse de 2 traningen laat .
En Julie , ik ben soms meer begaan met anderen dan met mezelf . Maar je eigen lichaam ken je , dat van anderen moet ik veralgemenen . Al weet ik dat jij ook over een flinke dosis doorzetting beschikt !
En ik heb juist mijn éérste aardappel en vlees terug gegeten sins 8 dagen , en het zal dat wel geweest zijn . Ik voel me al veel beter nu !

Gepost door: mario | 30-01-08

Dieet Dat begrijp ik coach, want gezond eten doe ik ook normaal gezien. Veel granen, yoghurt, fruit, groenten, vis, bruin brood, noten, noem het maar. Alleen de vrijdagse frieten en af en toe eens een resto uitspatting pakt niemand mij af hoor. Loop ze! ;)

Gepost door: Gert | 30-01-08

Hopelijk... is het het slenteren + koffie die zorgde voor de misselijkheid. Genoeg rusten en de volgende training zal antwoord geven denk ik. Hopelijk ben je niet ziek aan't worden, want ik kan ervan meespreken. Vóór Nieuwjaar zo 2 weken niet kunnen trainen. Veel succes !

Gepost door: Epo | 31-01-08

De commentaren zijn gesloten.