08-02-08

Rustdag !!

De planning van gisteren is maar gedeeltelijk uitgekomen . Ik ben in de namiddag inderdaat gaan lopen met ons sanne gaan lopen . Maar omdat ons Femke maar een beperkte tijd bij haar vriendinnetje kon blijven , moest ik tevrede zijn met 10 km lopen . Ik deed ze dan ook heel rustig met het oog op de training van deze avond dan toch te gaan doen in club verband . 2 km in en uitlopen en dan 3 toerkes van 4 km rond de alma tegen 5 min./km . Dit tempo zou eigenlijk voor te lachen moeten zijn , maar.......de hartslag ging deze keer fel de hoogte in . Waarschijnlijk de verkoudheid die hem naar 154 jaagde . Dat is toch een 6 slagen boven mijn normale doen . Ik ben de hele nacht precies nog vermoeid geweest bij de bakker . Dus was de rustdag was meer dan welkom vandaag . Morgen vroeg dadelijk na het werk is het weer een zware fartlec training op de galbergen . 2 km in en uitlopen . 10 x 100 m een heuvel oplopen met 100 m rust tussen tegen 22 sec/100m . Dan 1 km loslopen met daarop volgend 4 x 500 m met 500 m rust . 1 km uitlopen en dan 2 x 1000 m met 500 m rust ertussen . 1 km uitlopen en dan 2 x 1500 m met 500 m rust en dit allemaal tegen 3.50 min/km op zanderig parcour met heuvels erin . We hebben met ons groepke een uurtje vroeger afgesproken , zo zijn we er ook vroeger vanaf .

Zondag gaan we dus naar lichtaart lopen en daar ga ik toch niet doorlopen hoor . Gewoon die pipo van een reiziger volgen , en het gezellig houden . Allee het tempo lichtjes opdrijven zodat hij echt gaat afzien !! 

En dit is snotneus   onder de bloggers !Lachend  

16:28 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

de rustdag was ook bij mij zeer welkom en morgen gaat het ook weer afzien worden.
Laat diene reiziger maar eens goed zweten;-)

Gepost door: Wim Geerts | 08-02-08

vermoeden Ik had al een vermoeden, maar dacht eerder aan een "snotneus.skynetblogs.be" .. en die bestond nog niet !!! Wie weet wordt die nu aangemaakt !!

Gepost door: Edith | 08-02-08

Zie je wel ;-) dat het mijn 'SnotBunny" was van in Eindhoven , die schattebout gaat dat heel goed doen in Antwerpen ,er gaan er nog veel van opkijken , ik ben reeds fan !!! ze verdient wel geluk vind ik ,na een rammeljaar

Gepost door: Katrien | 08-02-08

Kieke!!!! Eigenlijk wel grappig!
:-)
Veel plezier zondag!

Gepost door: snotneus! | 09-02-08

De commentaren zijn gesloten.