10-02-08

De valentijns jogging in Lichtaart

Gisteren de fartlec training netjes afgewerk zoals ik ze in mijn vorige postje beschreef . Met de opwarming en uit uitlopen te samen was deze training goed voor 19,15 km . Ik liep hie echt in het rood met mijn hartslag . De versnellingen gingen dan ook tegen 3.45 min./km door het mulle zand met heuvels . Bij de versnelingen van 1500 m moest ik lossen .  Mijn makers steunden me wel . Dat komt omdat ge juist uit de nacht komt . Daar zal wel een tikkelje waarheid in zitten , maar zij zijn gewoon beter . Nu toch nog !!

De rest van het weekeinde heeft  mijn vrouwke netjes beschreven op haar blog .

Vandaag dus naar de valentijnsjogging in Lichtaart voor een 12 km , verdeeld in 3 ronden door de bossen en weer over die verdomde heuvels. Ik had me hier voorgenomen om een handelsreiziger van  bij de bakker wat te gaan opjagen . Maar hij was niet te bespeuren . Er was veel volk en ik kon hem misschien gemist hebben of hem nu niet herkent zo zonder kostuum . Dus ging ik samen met Peggy helemaal achteraan staan om hem dan misschien in te halen . Ik vertrok tegen Marathontempo dus 4.20 - 4.25 min/km en liep zo de hele éérste ronde . Ik bleef maar volk voorbij steken , en versnelde de 2 de ronden nog een beetje tot 4.10 - 4.15 min . op km 6 liep ik naast iemand waar ik me aan de praat geraakte . Een beetje over marathon lopen gepraat en bla bla bla ...het ging niet goed met hem vandaag zei hij me . Op km 8  kwam er een éérste keer iemand mij voorbij gelopen  . Hij bleef even bij ons hangen en zetten er een versnelling bij . Mijn college waar het niet goed mee ging , deed net hetzelfde . Ik dacht toen ..hela mannekes , we lopen een hele tijd samen en nu gaat ge versnellen en mij er nog proberen af te lopen . Ik zette er een serieuse tand bij , klopte op zijne rug , en zij ......nu gaan we lopen he !! Ik liet hen beiden nog 1 min achter mij op 4 km .  1 loper was mij nog genaderd , wel een andere als voordien en die liep me gezwint voorbij , maar het was maar wat bluffen dat hij deed . Het laatste stuk was rond een voetbal terein , en daar hing hij 10 m voor me . Ik zette het op een spurtje van 250 m ; verwittigde hem nog met ...allee vooruit , begint er maar aan .. die gast begint te lopen , doet echt moeite en liep hem bijna uit zijn sloefen doordat ik hem niet voorbij kon door gedubbelde atleete's die me de weg versperde . Hij was dus voor me , maar eigenlijk ......we schudden de hand , want hij wist het wel hoor . Mijn tijd was 51 min. Eigenlijk veel te snel om als training te laten doorgaan . En te traag om er mee uit te pakken .

Morgen is het een speciale dag , maar meer daar morgen over . 

 

19:37 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (15) |  Facebook

Commentaren

je kan het echt niet laten he. die winaars mentaliteit speelt ons soms toch parten ;-)

Gepost door: Wim Geerts | 10-02-08

PS Ik heb net gezien dat je 36 geworden bent. Vanharte profficiat.

Gepost door: Wim Geerts | 10-02-08

PROFICIAT!! alvast dikke proficiat met je verjaardag Mario!! Geniet ervan!!

Gepost door: Ruthje | 10-02-08

Weekend Een weekend vol verrassingen .. je wordt nogal verwend door je vrouwen he !! Je hebt het dubbel en dik verdiend. Een prettige verjaardag !!! Geniet ervan.
Mooi gelopen ..

Gepost door: Edith | 10-02-08

haha Dacht je nu echt dat we 'tniet meer wisten MArio? Proficiat alvast met je verjaardag! Maak er een fijne dag van! En die heb je in ieder geval poepie laten ruiken vandaag!

Gepost door: Julie | 10-02-08

happy birthday dus ook een watermanneke, marathonmanneke !maar ja, gij zijt nog een snotterke tegenover mij hè, geniet ervan ;-)

Gepost door: bob | 10-02-08

Wat een verwennerij !!! Maar als er eentje is die dat verdient is het JIJ !!!!! Proficiat met je verjaardag !!! (ook vn de Flacskes ,zie mijn blog ;-)))

Gepost door: Katrien | 11-02-08

Proficiat ! met je verjaardag; bitter jong zo te zien.
Morgen is 't onzen toer, dan zijn we 14 jaar getrouwd!

Gepost door: betty spencer | 11-02-08

Verjaardag. Iemand die begin februari verjaart, dat zijn athleten hé ;-). Zo dicht onze verjaardagen, en dan was ik dit weekend zo dicht bij uw woonplaats. Proficiat met uw verjaardag en prachtige prestatie. Lopen aan 4.10 / km en nog efkes babbelen over het marathonlopen ! Hallo !!!!!

Gepost door: Epo | 11-02-08

Gelukkige verjaardag coach De titel zegt het hé. Maak er een leuke dag van vandaag met je familietje!

Gepost door: Gert | 11-02-08

Morgen = vandaag dus vertel, vertel!!!

PROFICIAAAAAT!!!!!!!!!!!!
xxx

Gepost door: Tinne | 11-02-08

Dikke proficiat coach. Nog veel mooie (loop) jaartjes.

Gepost door: yves | 11-02-08

Dikke proficiat met je verjaardag coach !
Je hebt me ingehaald, allé toch voor efkes ;-)

Gepost door: philippe | 11-02-08

gelukkige verjaardag Mario !
En moest je nu een taart voor uzelf bakken ?

Gepost door: jogginggirl | 11-02-08

Gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele loop jaren.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-02-08

De commentaren zijn gesloten.