19-02-08

Een rustige week , en toch...

Gisteren ....niks gedaan ! t'is te zeggen , ik moest s'avonds bij de dokter zijn om mijn bloed te laten controleren . Dat is iets dat ik voor elke marathon doe en dan kan ik de tekorten in mijn lichaam nog rustig bijvullen . De uitslag zal nog even op zich laten wachten . Ik had ook gevraagt om mijn vet ééns te meten . Met zo een toestel dat je voor je lichaam moet houden en dat dan via stralingen of zoiets je vet meet . Ik geloof in deze methode niet echt , maar ten opzichte van vorig jaar zat ik een stuk hoger . Dus ondanks ik op mijn voeding gelet heb , viel dit wel een beetje tegen . Dus nu vermijden we elke vorm van vet ........proberen toch !

Daarjuist ben ik een 12 km rustig gaan lopen . Dat zou het toch moeten geweest zijn . Ik zou tegen 5.15 min moeten lopen maar ik klokte elke km te snel af . Het gevoel dat ik had was supper . Mij benen deden me echt zweven . Normaal gezien zou ik nu samen met Peggy op de piste aan het trainen zijn , maar omdat ik morgen lactaattesten heb , mag ik me vandaag niet forceren . Het zal morgen niet van de poes zijn . 4 x 2000 m te beginnen tegen 4.20 min/km en dan na 2000 m bloed laten prikken . Ik eindig de laatste 2000 m tegen 3.50 min/km . Dan krijg ik 15 min rust om daarna nog een laatste 600 m alles uit mijn lijf te lopen . Dit om te zien hoe hoog ik in lactaat kan gaan . Bij mijn vorige test liep ik de 600 m in 1.43 min. Dit zou ik nu weer willen doen .

Vandaag heb ik ook nog een 2 schema's door gestuurd en het schema van Edith aangepast . Zij gaat vlammen in Antwerpen .

19:03 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Vampieren !! Al dat "bloed gedoe" nog erger dan dorstige vampieren ;-)))) ps je verteld niks nieuws hoor dat Edithje ga vlammen , dat wist ik al heeeeeeeeel lang ,tis een volbloed merrie hé ;-)) ge kunt dat niet tegen houden !!vraag maar aan Homerke ;-)

Gepost door: Katrien | 19-02-08

vlammen? Echt waar .. oei, oei .. !!!

Gepost door: Edith | 19-02-08

stralingding ... dat toestel denkt misschien dat de barcode van je t-shirt een opeenstapeling van huidplooien was? ;-)

Gepost door: geert | 20-02-08

A'pen ? ook antwerpen ? marathon ? of Rotterdam ?
140 km per week is niet niks..amai m'n voeten.. (mijn zwaarste week is 120 km..)
indien antwerpen, kunnen we misschien beiden gaan voor sub 3 uur ??

Gepost door: vince | 20-02-08

Vlammen in Antwerpen? Edith vlamt overal... Thuis, op't werk...

Gepost door: Homer | 20-02-08

The love handles De vrouwen hebben dat graag hoor Mario. Mijn vrouw zit nu al te zeuren dat er "gene pak" meer aan is! ;))
Succes met je test!

Gepost door: Gert | 20-02-08

Hopelijk... was je lactaattest goed???
Zal vast wel!!!!!

Jaja 20 april staat A'pen in vuur en vlam!

Gepost door: Tinne | 20-02-08

De commentaren zijn gesloten.