22-02-08

bloeduitslag !

Gisteren ,de dag na mijn lactaat testen voelden mijn benen echt niet goed aan . Ik was moe door te weining slaap omdat die testen altijd redelijk laat gedaan zijn ( kan je zien door het late etens uur gisteren ) . Ik kon het niet meer opbrengen om te gaan lopen .

Vandaag ben ik na mijn wekelijkse klusjes ook in mijn bedje gekropen . Maar toen ik om 18.00 u wakker werd moest en zou ik gaan lopen . Eerst me nog een beetje opladen door de blogjes wat af te schuimen . zoals mijn mijn coach en katrien ook edith en de laatste angel. Maar ook de snotneuzen mogen niet ontbreken . Na deze bezocht te hebben was ik weer helemaal opgeladen om er zelf in te vliegen . 10 km tegen 5.20 min was een heerlijk tempo . Bij ons thuis aangekomen moest ik nog 10 x 100 m versnellen tegen 22 sec/100m .Dat heb ik gewoon bij ons in de straat gedaan . Die loopt toch dood en is ong 100 m lang .

Morgen is het voor mij rustdag , maar zondag zal het weer vlammen zijn in Hasselt kievit. Dit is een prachtige jogging door en langs de bossen van Bokrijk . Ze voorspellen zeer mooi loopweer , dus dit kan niet meer stuk . Er zijn ook al meer dan 540 voor inschrijvingen .

Mijn dieet vlot zeer goed  . Nog altijd geen vlees gegeten of andere dierlijke producten . Ik weeg al 900 g minder dan dinsdag en heb nog niet echt honger geleden . Wel heel veel op mijn tanden moeten bijten om de goesting te onderdrukken . We zijn al aan de chocolade bezig voor pasen en en ......dat is vrij lastig . Maar nog niks maar ook niks geproeft .

De bloeduitslag !

Telefonich heb ik de uitslag al meegedeeld gekregen over de belangrijkste zaken . Thuis heb ik hem nog niet ontvangen .

  • collesterol = 129 dus ruim onder de toegelaten grens van 190
  • ijzer was goed maar voor mijn goesting te laag voor de marathon .
  • hematocriet = 43  is altijd vrij laag .
  • vitamine b = prima

De rest moet ik nog eens zelf bekijken . Voor de dokter was dit een prima resultaat . Maar die basseren zich alleen maar op de minimum grenzen. Als je daar juist boven zit , is het voor hen al goed . Maar voor mij is dit niet voldoende . Maar we hebben nog tijd voor wat bij te sturen .

Alle nu weer werken se ! En voor jullie slaapwel !  

21:33 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Mens sana in corpore sano ! Ja Mario bij jou is dat van toepassing ...een gezonde geest in een gezond lichaam ...dat is het resultaat van je goed te verzorgen of laten verzorgen ;-)))juist hé Peggy !!!

Gepost door: Katrien | 22-02-08

wow... hebben snotneuzen ne goeien invloed???

hihi

Gepost door: Tinne | 23-02-08

jaja ge word goe verzorgd !!! Enne die chocolade is voor velen een duveltje vrees ik, voor mij zeker !
tot zondag !!

Gepost door: Jetty | 23-02-08

omgekeerd Euh Mario... gij zijt mijne coach, nie omgekeerd zenne :) Meet die bloeduitslaag het chocoladegehalte?

Gepost door: Julie | 24-02-08

Dat gaat helemaal goed komen voor de marathon en een mooie snelheid op de training.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 24-02-08

Die marathon gaat zeer goed voorbereid zijn denk ik. Groot karakter om van al dat lekkers te blijven.

Gepost door: yves | 25-02-08

De commentaren zijn gesloten.