25-02-08

midwinterjogging

De midwinterjogging !

Gisteren om 12.30 u al vertrokken naar hasselt om zeker tijdig daar te zijn , want er waren al 540 voorinschrijvingen , en veel parkeerplaats hebben ze daar niet. De plaatsen waar we anders stan waren allemaal al volzet dus moesten we al uitwijken naar een andere parking.

Na het afhalen van ons startnummer had ik nog ruim 1 uur de tijd om wat los te lopen , wc bezoekje ......Omdat het de laatste 10 km wedstrijd voor de marathon is , had ik mij wel voorgenomen op om door te lopen . Maar er was wel enige twijfel hoor . Na mijn lactaattesten had ik nogal een stramme billen overgehouden . precies dat ge juist ne marathon gelopen hebt . Nu gisteren voelde ik niks meer maar twijfelde toch een beetje .Ik vertrok de éérste km tegen 3.55 min en minderde al direct. Ik besloot om me meer op de 40 min te richten . Maar ondanks ik toch het gevoel had dat ik geminderd was , liep ik de tweede km in 3.53 min. Het ging goed . Ik dacht toen , vooruit we proberen maar . Ik wist dat ik voor een paar lopers van de club hing die ook in mijn groep trainen maar veel beter zijn . Elke stap die ik achter mij  hoorde naderen dacht ik daar zijn ze ,maar het heeft toch geduurt tot km 6 voor ze bij me waren . Ik hoorde Michel juist zeggen dat het niet ging vandaag . Hij had maar een paar uurtjes geslapen . Hij stak me wel voorbij maar moest het groepke waar hij in hing ook lossen en behield enkel zijn tussen stand . Ik kwam niet dichter . Toen op km 8 was Mark daar . Met hem hab ik een 2 jaar geleden hier ook eens aan het strijden geweest en nu deden we dit over . Het enige verschil was dat ik toen won en hij nu van mij . We liepen bijna samen over de meet . Ik in 40.04 min en mark 40.02 min . Het is niet veel , maar just is just . Ik ben tevrede maar weet dat ik normaal toch beter moet kunnen .

Nadien heb ik jetty nog gezien samen met haar man . Ze hedden beiden meegedaan en jetty was echt zeer tevrede. Ze heeft een pr gelopen van 3 min . Ik kreeg dan ook een dikke kus voor de schema's die ik haar bezorg . Ik heb mijn wang nog altijd niet gewassen .:-)

 

12:28 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Allee 't is goed! Als ik mijn beoogde tijd bij de 10 miles behaal, krijgt gij van mij ook nen dikke kus!

Gepost door: Homer | 25-02-08

ok !! we verstaan het !! We gaan in Antwerpen allen de Coach kussen !! heb nog een "bloggersrode lipstick" haaaaha!!!! Alé nu terzake ! Dikke proficiat !! heb da weer heel goed gedaan é en je ne schat ook ! allemaal tevreden !

Gepost door: Katrien | 25-02-08

Proficiat! Goed gelopen en ...
jaja pas op voor de plannen van ons wild paardje want der zitten zotte streken in :-)

Gepost door: Tinne | 25-02-08

alweer een knappe prestatie

Gepost door: Wim Geerts | 25-02-08

Knap gedaan, 40 minuten en een beetje. Schitterend gelopen ..

Gepost door: Edith | 25-02-08

Amai die kus heb je verdiend zunne ;-)
Ik was zo blij met mijne tijd !!!
Ik was al blij geweest met elke seconde minder dan vorig jaar !!
40 minuutjes is anders ook niet slecht hé !!!!!
En Peggy geeft ook zo goed gelopen !!!!
gr

Gepost door: Jetty | 25-02-08

knappe tijd Mario en de volgende keer zijn de rollen misschien weer omgekeerd...

Gepost door: Wim Geerts | 27-02-08

De commentaren zijn gesloten.