29-02-08

Grote mond

Het is al zover . Gisteren kondigde ik nog aan dat ik 2 x zou gaan lopen vandaag , maar nu al een dag later moet ik al terug krabbelen . De 10 km training van in de voormiddag is een training in bed geworden . Nee ..om te slapen deze keer . Ik was echt vermoeid en had last van de vaak . s'avonds kon ik er dan volle moed aan beginnen .

28 feb

Van die hartslag moet je niks van aantrekken . Die klopt niet hoor al zou ik het wel willen natuurlijk . Maar in de helft van het lopen zakte hij naar mijn buik en gaf hij opfwel niks meer aan of ik kiep maar aan hartslag 60 enzo. Dis zal wel het gevolg zijn van mijn dieet . Al merk ik aan mijn broeken nog zeer weinig . En nu weer werken , morgen 10 - 15 km loslopen . Dit ga ik s'avonds doen , ook weer na het slapen en juist voor ik, weer moet gaan werken . Ik druk nu ééns speciaal op dat werken , omdat ik deze week 2 x een mail kreeg van waneer ga jij werken als je 2 x per dag loopt . Of Hoe doe je dat toch ? Geen werk zeker ?

Er zijn ook weer deze week verschillende vragen naar schema's geweest , en allemaal via de blog van  katrien . Volgende week is het een rustige week en dan gaan we ze verder helpen . Allemaal beginners die naar Brussel willen gaan .

00:49 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

OEPS !! Doormij ga je nog oververmoeid geraken :-(( maar dat ligt in feite aan jezelf hé , een "veeeeeeeeeeel te goede Coach" waar wij heeeeeeeeeel dankbaar voor zijn ! (soms zagen we wel als het zwaar wordt, maar tis rap vergeten);-))) ps jezelf niet wegcijferen hé !!!

Gepost door: Katrien | 29-02-08

vermoeid Geen wonder dat je af en toe vermoeid ben coach, hele nachten lang lekkere taarten bakken en dan overdag nog eens twee keer gaan lopen.... jawadde!

Gepost door: Julie | 29-02-08

af en toe eens ne grote mond opzetten moet kunnen ;-)

Gepost door: Wim Geerts | 29-02-08

verzorgen Verzorg je maar .. en als het even kan, schuif al dat extra werk .. (met uitzondering van taarten bakken) even opzij .. die lopers kunnen wel wachten op je antwoordjes.

Gepost door: Edith | 29-02-08

Ik denk dat er weinig bakkers even actief zijn als onze coach hoor !!

gr

Gepost door: Jetty | 29-02-08

De commentaren zijn gesloten.