01-03-08

lange versnellingen

prinsenparktrainingprinsenrark

Ik schrijf nu wel versnellingen , maar het was niet echt snel . Ik zou normaal tegen 4 min/km gelopen hebben , maar de groep waarin ik train had afgesproken om 9 u en dat was niet haalbaar voor mij. Ik moest mijn vrouwke nog afzetten op het werk . Dus ik op zoek naar een goepje dat er het dichts tegenaan leunde . Ik kon kiezen ofwel tegen 3.30min/km ofwel 4.30 min/km , en 3.30 min leek me nu net ietske te snel  , dus ging het tegen 4.30 min. En alleen lopen had ik geen zin in . Het gevoel was nadien heel goed , precies of ik niet getraint had :-) Nee da's overdreven , maar je voeld toch wel een duidelijk verschil dat dit je makkelijk afgaat en je eigen trainingen je net op het randje loopt . Ik heb dus nu 96 km al gelopen deze week , en morgen zal het weer heel vroeg zijn om de laatste training van de week af te werken . De lange duurloop van 25 km max.

Nog een voorstel !

Ik wilde daarnet op de weblogunite een volgende wedstrijd voorstellen , maar ons Julie was me net voor met een wedstrijd die volgende week plaats vind op haar vertrouwde watersportbaan . tejuu Ik heb me al ingeschreven voor drunen volgende week , dus aan allen die Julie haar vertrouwde parcour willen lopen , daar waar ze haar talenten ontwikkelt , misschien haar geheim van wilskracht , doorzetting daar ontdekken  zou ik voorstellen om die dag zeker je rode T-chirt boven te halen en richting Gent te rijden .

Het voorstel van mij is ietske later , dus nog makkelijk te plannen . Het is op 1 mei , de abdijentocht van Averbode naar de adij van Tongerlo. De afstand hiervan is 15 km . Hier komen elk jaar toch een paar duizend mensen naar toe om te lopen maar ook om deze tocht te wandelen . Ja wandelaars kunnen vanaf smorgens 8.00 u tot 12.00 u vertrekken . De start voor de lopers is in Averboden om 14.00u stipt door het luiden van de klokken dat hoorbaar is tot op de abdij van Tongerlo . Het beste is dat je tijdig daar bent in Tongerlo zodat je zeker bent van een bus waarmee je naar de start gedaan wordt . Bij het vertrek en aankomst zal je ongetwijfelt toegejuigt worden door de plaatselijke paterkes van de abdij .  Het parcour verloopt alemaal door de bossen op mooie brede paden die altijd spectakel meebrengen afhankelijk van het weer . Ofwel een stofwolk ofwel modder tot je enkels . Maar laat dit je niet afschrikken , het is een wedstrijd die je niet vlug vergeet . Het is één van de hoogst genoteerde wedstrijden van mijn vrouwke op basis van plezier. Bij aankomst krijgt iedereen een ijsje en een eventueel tombola nummer waar je dadelijk je prijs met kan gaan afhalen. Prima douches en .......het zal een prachtige dag zijn ! Dus noteer deze dag al even ! 

Veel succes morgen voor alle lopende bloggers !!

14:01 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Inderdaad, heb dit vorig jaar gelopen. Enige wedstrijd !! Ook van Krunkelsven was aanwezig. Probeer dit jaar ook te gaan, als Antwerpen goed verteerd werd...

Gepost door: marc devloo | 01-03-08

goed idee! Oeps, sorry coach :-) 'k Zal het nooit meer doen. Maar jouw wedstrijd zegt mij ook wel wat. Ruthej en ik gaan proberen de mannen te overtuigen om mee te gaan :-)

Gepost door: Julie | 01-03-08

Averbode-Tongerlo staat al lang op mijn verlanglijstje, dit jaar valt ie eindelijk eens op een goeie datum ook! Dus we komen af!

Gepost door: Ruthje | 01-03-08

Ik zal er in ieder geval bijzijn ;-)

Gepost door: Wim Geerts | 01-03-08

misschien ook van de partij Averbode ligt bij wijze van spreken in mijn achtertuin, dus waarom niet ? Wist je dat mensen van heinde en ver komen om ijsjes te eten in Averbode ? Naar verluidt verkopen ze daar de beste ijs ! Dus als je nog een extra motivatie nodig hebt ... ! Of mag dat dan nog niet met je dieet ?
Alvast veel succes ! Ik blijf je blog met veel plezier leven en het motiveert mij ook.

Gepost door: kaat | 02-03-08

De commentaren zijn gesloten.