03-03-08

21 km extensief

blauwe toer
blauwe ronde
blauwe ronden .
blauwe ronden ..
Bij deze training had ik nu nog ééns een supper gevoel . Het was mooi weer , een beetje wind was er wel .

Ik wil ook iedereen die gisteren de 10 mijl gelopen heeft van Oostende naar Brugge , willen feliciteren met hun prestatie's . Er waren toch weer enkelen die het vertrouwen stellen in een schema van mij , die weer heel wat verbeterd zijn . Dit maakt mijn dag echt goed ! En dat geeft me nu het plezier om het te blijven doen die schema's maken .Een kleine opsomming van sommige hun prestatie's en verbeteringen . Alvast sorry voor hen die ik vergeet .

  1. Katrien Loopt een pr. van 15 min. en kwam aan op 1.23 u .
  2. phillippe , niet te onderschatten , Hij verbeterde zijn tijd met 10 min. en kwam aan op 1.03 u . En zijn vrouwke Ann loopt haar éérste 10 mijl in 1.34 u .Profficiat aan Ann . En ze gaat nog verder , dat weet ik al !
  3. snotneus Tinne , Het jongste talent , verbetert haar tijd met 11 min. en komt binnen op 1.17 u.
  4. yves hij loopt zijn éérste 10 mijl en ik raade hem aan om te lopen tegen 4.45 min/km . Hij had een gemiddelde van 4.43 min/km en liep de finich over met een tijd van 1.16 u

Allen lopen zeer strikt met een schema van mij . Ik ben zeer content met deze prachtige resutaten . Dus doe zo verder en je zal nog veel verbetering maken .

Mijn lactaat testen !

Ik heb daar straks de uitslag ontvangen . Het positieve is , er zit verbetering in . Het negatieve .......niet onder de 3 u . Ik zal met 3.04 u moeten tevrede zijn en dit dan in de gunstigste omstandigheden . Mijn vetgehalte , gemeten met de huidplooimeter verschilt toch redelijk wat dan met dat electronich toestel . Ik had 14 dagen geleden 12 % vet. En nu zit ik in mijn laatste week van vegitarich eten . Ik ben tot nu 2.8 kg   afgevallen   . 

20:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

mooie tocht heb je daar afgelegd en indrukwekkende resultaten van je pupillen
Die vetmeting is die gebeeurt bij de lactaat testen?

Gepost door: Wim Geerts | 03-03-08

lot in eigen handen Ge gaat toch niet voortgaan op zo'n test zeker mario , dat zijn statistieken , ik zou eerder voort gaan op uw komende halve marathon en voor drie uur zou je toch rond de 1h25 a 1h26 lopen , dan heb je nog 8 a 10 min reserve en toon dan maar aan dat die testen niet altijd juist zijn . En euh ik wil ook een schema om er nog 15 minuten af te doen .

Gepost door: roadrunnerke | 03-03-08

Merci MARIO, MERCI MARIO, MERCIIIII!!! Voor de PR, de babbels via mail, de goede raad, de leuke grapjes, het prachtige schema, de hulp bij mijn hobby, mij op tijd met de voetjes op de grond te zetten om blessures voor te blijven, de steun tijdens mijn blessure, de aangepaste "fiets en aquajog"schema's, de leuke weblogloop, wandeling, ..............

En ... blijf netjes met je schema trainen en je zal ooit onder die 3u geraken ;-)

Gepost door: Tinne | 03-03-08

testen Ik sluit me aan bij Roadrunnerke ... die testen zijn een indicatie dat je de marathon niet zal kunnen afleggen in 2u30 en terecht ontgoocheld moet zijn bij 3u30, maar dar tussen is alles mogelijk. Geloof er in, en je kan het!

Gepost door: geert | 04-03-08

Een groot deel te danken aan

JOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEDANKT !!!
En onder de 3 u zal wel nog lukken en tgaat niet lang meer duren ,JIJ KAN DAT !!! (begin reeds te praten zoals jij ,;-))

Gepost door: Katrien | 04-03-08

TESTEN ik heb mij eigenlijk nog nooit laten testen op lactaat.. (zou ik eigenlijk wel eens moeten doen)
Ik hanteer altijd het volgende voor een richttijd op de marathon : halve marathon tijd 2 à 4 weken voor marathon x 2 + 10 '.. en dit is al elk jaar redelijk juist geweest bij mij
(bvb rotterdam 2006 halve marathon in 1'25'02 - eindhoven 2006 : 3'02'23)
Wat veel belangrijker is bij marathon dan al die testen : weersomstandigheden (zie maar rotterdam 2007), de vorm van de dag, gezondheidstoestand, enz...maar ja, da's maar mijn mening hé..

Gepost door: Vince | 05-03-08

De commentaren zijn gesloten.