05-03-08

We gaan ervoor !

Ja ik ga er zeker voledig voor gaan in Antwerpen . Er zijn een paar dingen verteld en gemaild dat zeker waar zijn . Dat de marathon voor een stuk tussen je oren afspeelt. En zo een test laten doen geven je de mogelik heid om binnen je grenzen een schema op te stellen . Maar het is nog 7 weken ! Uit ervaring weet ik dat lactaat testen vrij nauwkeurig zijn . En dat het niet zo dikwijls al gebeurt is dat de gelopen tijden beter gelopen worden dan de testen aangeven . Maar ik ga er toch zeker voor gaan .

  • Het schema is klaar ! 155 km als max. week en op 10 loopdagen na mekaar 195 km .
  • Het gewicht zal scherper staan dan ooit !
  • Aan mentale begeleiding heb ik ook niks tekort.

Ik heb nog 2 te maken schema's van Frederick en Tony in mijn mailbox staan . Maar ik ga deze keer van mijn hart een steen maken , en ze vriendelijk afwijzen om na de marathon terug contact te zoeken .Dan zullen er altijd zijn die  geen schema meer willen . De kwaliteit van de schema's mag niet achteruit gaan . De bloggers zullen altijd blijven voorgaan op de niet bloggers , dus laat je niet weer houden om eventuele problemen door te mailen ! 

Mijn training van vandaag.

Wisselloop van 12 km   500m loslopen en 1 km tegen 5 min. Het ging prima , geen enkel probleem . 

                                                                                                                          

20:43 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

ZO KENNEN WE JE !!!! En ...supporters ??? meer dan je denkt !! de harde kern zelfs !! VEEL SUCCES !! en zet nu alles op alles !! ps je hebt een sterke vrouw achter je staan !! zoals elke goed sporter ,nietwaar Peggy ;-))

Gepost door: Katrien | 05-03-08

heb ik even geluk ;-)

Gepost door: kaat | 07-03-08

De commentaren zijn gesloten.