06-03-08

10 km rustig lopen

Een training die altijd zeer plezant is om te doen . 8 km tegen 5.15 min en 2 km tegen je wedstrijd tempo dat je op het oog hebt in het weekeinde . En aangezien ik de halve marathon van Drunen  als training ga beschouwen heeft iemand van de club gevraagt om te hazen . Hij heeft op zijn halve marathon 1.38 u staan als beste tijd , en hij zou graag ietske sneller gaan . Ik vind dit niet verstandig nu hij ook voor zijn marathon staat van antwerpen , maar ja ...dat is zijn beslissing en ik moei me met hen niet . het zal dus zondag tegen 4.40 min/km gaan. een tempo dat ik met de vingers in de neus zou moeten lopen . Voor hem is dat afzien .

Deze week is toch echt rustig geweest in het aantal km . Juist weet ik het niet , maar ik dacht dat de teller zondag op 70 km moest staan . Ik ken soms andere hun schema beter dan het mijne :-) nee da's niet waar . 

Met mijn voeding gaat alles zeer goed . Ik ga er niet te veel over uitwijden om andere er zeker niet toe aan te zetten . Gezond eten is het allerbelangrijkste . Laat ook soms ééns je bloed controleren , zodat je weet dat alle waarden goed zijn . Dit is voor de marathon toch redelijk belangrijk . En wees niet te vlug tevrede.

Gistern zijn we ook al ééns naar verf gaan kijken , plaffond bekleding allee zo van die houten latten om ertegen te maken . pffff...Da's allemaal niet goed koop . Maar het ergste eraan is dat daar weer heel wat werk aan zit . De kleur van de verf laat ik voledig aan Peggy over die zich laat lijden door al die Tv. programma's over mode trends . Maar ook zijn er onder de bloggers zo van die zeer gemotiveerde schilders , die dit allemaal netjes op hun blog hebben geschreven welke kleur ze ertegen smeerden en hoe plezant het wel is om je nieuwe woonst in te richten . Die vrouwen lezen dat ....en dan beginne ze ook hun fantasie te laten werken en zien ze overal gebreken . En dan gaat die bewuste blogster ( ja ook weer een vrouw ) haar nog hazen in antwerpen op de 10 mijl . Ik vrees het ergste . Als ze dan hun ideeén beginnen uitwisselen .......Ik moet dat tegen houden ! :-)

21:10 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

vingers in de neus... ja wadde... 4:40 is rap zenne! :-)

GEZOND is het belangrijkste! Nu begrijpen we elkaar ;-)

Verf, inrichten,... ik zou de 10 mijl misschien ook eens moeten hazen want daar ken ik HELEMAAAAAAAAAAAL niks van :-S

Gepost door: Tinne | 06-03-08

maar... die 10 mijl hazen
ZAL NI VOOR DIT JAAR ZIJN!
NAH!

:-) :-) :-)

Gepost door: Tinne | 06-03-08

girl power !

Gepost door: kaat | 07-03-08

populair Nu dat ik zie , hoor , lees hoe populair je bent ... bij de vrouwkes moet ik dringend overwegen om ook nen coach te worden :-) "grapke"
Veel succes bij je voorbereiding !

Gepost door: erik | 07-03-08

chocolat Coach, je hebt het toch niet over ons chocolatbruine muur in de living, het grijs in de badkamer of het rood in onze keuken he ;-) Geen nood, Peggy en ik zullen goed bijpraten zaterdag over twee weken. Komt HELEMAAL in orde. Zet die borstels maar al klaar ;-) En Maarten komt misschien wel foto's nemen van Mario-de-schilder om het helemaal officieel te maken!

Gepost door: Julie | 07-03-08

zwijgen moeten jullie doen over dat verven . Ik word nog zot van al die kleuren kiezen en ......!

Gepost door: de coach | 08-03-08

stress en spanningen??? Weet je Mario...Ni zot worden...
Ga een toerke lopen... da ontspant zeggen ze.

Gepost door: Tinne | 08-03-08

De commentaren zijn gesloten.