14-03-08

Druk druk

blauwe toer
blauwe ronde

Ik heb het me een beetje gemakkelijk gemaakt en vlug een fotoke geplaatst waar alle gegevens instaan van mijn training. Het is gewoon zeer druk op dit moment , zowel thuis als op het werk .

Thuis ?? Ja thuis ben ik begonnen aan de grote werken . Voor het schilderen dat moet gebeuren na de marathon , ga ik nog een stukje zolder afmaken voor één grote kamer van te maken voor een salonnetje op te zetten met tv , en hun computer , 2 bureau's , en hun muziek instalatie . Maar voor we zover zijn , moet ik éérst nog een houten vloer timmeren met isolatie onder , en de zijwanden ook nog afslaan met hout . En dat is geen klein stukje . De trainingen zullen nog altijd op de éérste plaats komen , en door de week doe ik er niks aan. Het zal allemaal gebeuren in het weekeinde . Om te beginnen gewoon éérst de vloer en na de zomer die ik de zijwanden .

Morgen is het een 8 km loslopen en zaterdag nog stevige versnellingen . En zondag , ofwel met rita mee ( flacskes ) Ofwel gewoon loslopen . Zullen wel zien ! Hangt ook een beetje af van het weer . 

00:49 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

mario de bouwer Kunnen wij het maken? Nou en of! GOed werken he coach! Enneuh.... waarom staat de "blauwe toer" met een oranje lijntje op de foto? ;-) of is dat een stomme vraag op vrijdagocthend?

Gepost door: Julie | 14-03-08

Ja Amai !! Ondanks de drukte ,een mooie training afgewerkt , tot Zondag

Gepost door: Katrien | 14-03-08

drukdruk... ja das duidelijk!

Veel succes en plezier met alles daar!
Goeiiii weekend.

Gepost door: Tinne | 14-03-08

toertje bel gedaan zie ik ;-)

Gepost door: Wim Geerts | 14-03-08

De commentaren zijn gesloten.