16-03-08

Zwinstentocht - Sluis .

De zwinstentocht waar ik vorig jaar niet geraakt was , stond nu voor dit jaar zeker op de agenda . Een prachtige streek waar ik zeker nog ééns terug naartoe ga met ons Peggy . En niet alleen voor de sexchops , maar ook de winkels en de mooie terasjes spreken me wel aan . Ik was redelijk vroeg vertrokken om zeker tijdig daar aanwezig te zijn . Goede parkeerplaats en nog een leuke babbel met de bloggers en de flackskes . Ik zou normaal gezien samen met Rita de trainster van de flackskes lopen om haare pr te verbeteren . Maar uiteindelijk durfde ze niet goed om vandaag door te lopen . Ik zelf niet goed weten met wie en hoe te lopen toen , kos het leuke gezeldschap van Ruthje - Julie - Katrien - Diana . Julie ging Ruthje hazen voor onder de 1.55 u te lopen wat voor haar een pr. zou zijn . En Katrien ging samen met diana lopen . Maar na 2 km hingen we netjes samen tot ong. km 10 denk ik . Ik ging dus netjes achter julie en Ruthje lopen en de zaken langs achter bekijken .:-) ( zei weten wel waarom ik dit schrijf) Omdat Julie de haas was , en ik er zomaar bij liep , werd ik meer de kameel - muilezel of beter gezegt de waterdrager  . Het tempo was perfect . Julie deed dit zeer goed ! En Ruthje .........zij was supper . Karakter - doorzetting ........alles heb ik vandaag gezien . Dat is het geen ik nodig ga hebben , om ook een pr te lopen in Antwerpen . Na 15 km werd het tempo lichtjes opgedreven om haar pr te verzilveren . De laatste kilometers waren zwaar , de laatste 500 m was afzien voor haar , maar ze beet en beet op haar tanden . Hare pr. is binnen. Maar om de juiste tijd  moet je op Ruthje haar blog zijn . Ook Julie  is goedgekeurt als haas ! Ons Peggy mag er blij mee zijn .

spierherstellende drank !

Na het lopen stelde ik aan ruthje voor dat ze mijn bus met protiene mocht hebben om de spieren wat sneller te laten herstellen . Ze ging hier gretig op in en wandelde mee naar mijn auto . Het was een nieuwe drank voor har die nog ietske beter is dan diegene die ik haar vorig jaar aanraade . Ze nam de éérste slok en zag dadelijk dat de smaak haar niet beviel ( al is hij niet zo slecht , maar wel even wennen ) Ik ga douchen , drink ze op uw gemakske leeg , zij ik . Omdat ik niet douchte daar ( wegens koude douches ) was ik ook weer dadelijk terug buiten , en zag nog net julie en Maarten toekomen bij Ruthje . En toen begon ik te liplezen . Ha , julie , dit moete es proeven . T'is voor de spieren te herstellen ! van de Mario . Gef ne keer hier . 1 slok .....en toen ???? Dat zal Julie zelf wel bijvullen , maar ik hebt wel gezien Schreeuwen:-) .

Het was een prachtige dag , een prachtige omloop . Hier kom ik zeker terug  !!

20:27 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

mercikes! merci voor het superhazen en het waterdragen Mario!! En wat je drankje betreft: ik heb dat braaf opgedronken hoor, maar bij Julie en Katrien viel het inderdaad niet zo in de smaak ;-) en ik vond het ook niet superlekker, maar de smaak wende op den duur wel ;-)

Gepost door: Ruthje | 16-03-08

Dettol !! Jaaaaaaaaa Mario ! jij de haas en wij de "proefkonijnen" dat is het ;-) die drank is zooooooooo slecht niet hoor ,ik heb wat overdreven, t smaakt gewoon naar Dettol ;-) ps twas leuk gezelschap !! bedankt !

Gepost door: Katrien | 16-03-08

oeps.... ... sorry coach, maar 'k vond het echt niet lekker :-) Bedankt om co-haas te zijn vandaag, alleen had ik het niet zo goed gekund! En merci ook voor het fijne gezelschap! Ik stuur je nog eenmailtje voor volgende week! En zeg... dat van die achterkanten, moest dat nu per se op den blog ;-) ???

Gepost door: Julie | 16-03-08

Dettol... jaja ons Katrien weet het weer wel te verwoorden :-)
Neus dicht en slikken... als het goed is voor de spiertjes...is het goed! nah :-)

Zo te lezen een leuke dag daar Mario! Zo gaan er nog velen volgen.

Gepost door: Tinne | 16-03-08

Paashaas Wat lief dat je Ruth naar een PR geholpen hebt. Het was erg gezellig in Sluis zo te lezen.

Niet alleen eiwit is belangrijk voor herstel, koolhydraten ook.

Gepost door: Petra | 16-03-08

Douches De douches waren zalig warm bij mij hoor! :pp

Gepost door: Gert | 16-03-08

Aan Katrien Hoe kan je nou weten dat iets naar Dettol smaakt?

Gepost door: Sven | 18-03-08

sluis Mario bedankt om je voorstel,ik ben een beetje onzeker over m'n wedstrijdtempo.Ik dacht dat de wedstrijd om 11u was.Dus m'n 2 boterhammen van 's morgens waren al vertrokken tg 13u. Gisteren heb ik met 2 andere flacfriends de 10x6oom netjes afgewerkt zonder problemen.Heb ook ne slok gekregen van je drankje,kmoet zeggen dat ik het niet zo graag dronk,maar allé voor het goede doel kan het erdoor.

Gepost door: Rita | 18-03-08

De commentaren zijn gesloten.