19-03-08

Wat een training !

Ik moet bekennen dat ik niet zo goed bezig ben . Wel met het lopen , maar de rust die ik deze week al genomen heb is veel te kort  . Gisteren na de middag wat prijsvergelijkingen aan het maken geweest voor het afmaken van een exstra ruimte voor de studenten bij ons thuis . Het zal de zolder zijn die eraan moet geloven . Hier zouden in de toekomst nog een paar kamers gemaakt kunnen worden als de uitbreiding van de familie Dekkers niet te stoppen is . Maar de uitbreiding komt er niet . 2 varkens in huis is meer dan genoeg . Dus 1 grote ruimte voor bureau's , zithoek en eventueel een tv . Maar éér we zover zijn heb ik nog bergen werk te verzetten . Ik ga dit dus helemaal in hout maken , en daarom gisteren naar de plaatselijke houthandelaars gebeld . En die prijzen verschillen , en dat voor krak hetzelfde materiaal . Door dat rond bellen heb ik toch een 350 € verdient of bespaart . Vrijdag wordt alles geleverd .

En dan moest ik nog gaan trainen gisteren avond . 3 km in en uitlopen . Dan 10 x 1000 m tegen marathontempo . Samen met Ange zijn we eraan begonnen . 4.15 min/km was de richt snelheid die ik graag zou lopen . En dit moet ook , als ik onder de 3 u wil lopen . Ange probeerde dit ook al enkele malen , maar tot nu toe moet ze zich tevrede stellen met 3.01 u dat ze vorig jaar behaalde in Antwerpen en tevens de derde paats weg kaapte bij de dames . En ik doe dan niet liever dan anderen opjagen en een beetje zenuwachtig maken . Ik zei , angeke ....ge zult deze keer alleen mijn achterkant maar zien . Watte.....gade gij ok veur 3 u ? Nee , veur veul minder. Allee , ik zalt zo zeggen , als ik maar voor u ben ! :-)  En dan verliepen gisteren die duizendjes nog heel vlotjes ook . Ik mocht voor marathontempo lopen met een hartslag van 159 - 163 , maar hij kwam niet hoger dan 156 en we liepen ze allemaal tegen 4.10 - 4.15  min/km  en dit voelde inorm goed aan . Na de training dadelijk naar huis ,,maar toen was het al wel 8.45 u . Nog een tasje havermout gedronken  en dan nog voor een  3 uurtjes het bed in . Deze nacht kon ik de wekker echt stuk slaan . En nu heb ik al 3 x met mijn ogen toe hier voor het scherm gezeten . Dus best hier maar afsluiten en dan ga ik een dutje doen .                                                                     

12:31 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Mario, als ik vragen mag; over die159-163, wat is jouw maximale hartslag ? 't Is om te weten wat de ideale procentuele hartslag van je maximale is tijdens een marathon. Steffny spreekt in zijn boek voor de halve marathon over 85 %. Heb jij cijgergegevens omtrent een marathon ? Thanks

Gepost door: marc devloo | 19-03-08

Ge hoort het nu eens van een ander !! min dan 3u !! voila wanneer kunnen we beginnen gokken ???? ik zet veel op de volbloed van Mol zenne ,en ben zeker dat ik mijn geld niet ga kwijt zijn !!

Gepost door: Katrien | 19-03-08

SLAAPWEL Of intussen...
Goeiemorgeeeuuu!

Weet je wat ik nu dacht bij het lezen:
- 2 biggetjes, 1 miss piggy ... wat een zotte beestenboel daar!
- 350 euro verdiend: goed voor meer dan 2 paar nieuwe loopschoenen!!!
- Knappe training! Respect!!!
- Ange... wow jom, straffe madam!!!!

Ciao...

Gepost door: Tinne | 19-03-08

Pfff zo vroeg ! Ik zou nooit ne bakker willen zijn hoor !

Gepost door: Jetty | 19-03-08

wat is gewoon jouw maximale hartslag ?
in theorie 220 - leeftijd, maar kan ook gemeten worden. bij mij 182. wat is dan de ideale gemiddelde hartslag om een marathon te lopen ?

Gepost door: marc devloo | 19-03-08

kwb jogging olen !! zie joggings.be ---) maart 08

Gepost door: marc devloo | 19-03-08

't zal er daar in antwerpen nogal om spannen

Gepost door: Wim Geerts | 19-03-08

De commentaren zijn gesloten.