20-03-08

snelle perfecte duurloop !!

kanaalronde
kanaaltoer
Deze middag toen ik thuis kwam was het echt geen weer om een hond door te jagen . De goesting zat echt niet hoog om daar door te lopen . Eerst nog een paar mailtjes gelezen en wat raad gevraagt aan mijn mentel coach , met de hoop dat ze zou zeggen " neem een extra rustdag " . Maar medelijden is iets wat ze niet kent . Kort en bondig kreeg ik het antwoord " lopen verdomme " !

Ik had me op alles voorzien om de ergste regens te tarten. Vertrokken met regen , maar na een half uurtje lopen was het zo goed als gedaan. Het tempo moest tegen 5 min/ km zijn en ondanks er nogal veel wind stond , liep ik ze vrij correct . Op het kaartje staat het 10 km punt aangegeven en zat daar op 4 sec na haarjuist . Het was ook daar dat ik de wind in het nadeel kreeg . Het moesten normaal gezien maar 20 km zijn  ,maar een kleine misrekening deed me er 25 km lopen . Het gevoel en hartslag is bizonder goed . Morgen een wisselloop van 12 km 0 500m loslopen en 1 km tegen 4.30 min en dit afwisselen . zondag 16 km tegen marathontempo ( 4.15 min ) en maandag lange duurloop maar moet nog even bekijken hoever ik dan ga lopen .

Belofte die ik afleg !

Op de weblog unite heb ik gisteren de mail geplaatst die Make-A-Wish naar mij doorstuurde . Ine vertrekt vandaag naar egypte om er de piramides te bezoeken . Dat was haar grootste wens . Deze wens is voor haar uitgekomen door al onze inzet die wij als bloggers gedaan hebben . Dit doet deugt om te weten dan onze centjes goed besteed worden . Ik was dus ook nog van plan om dit jaar weer een storting te doen , en beperk me wel tot 25 € . Maar ik beloof plechtig voor elke volle minuut die ik na 3 u aan kom in Antwerpen doe ik hier 5 € bij met een max. grens van 50 € . Lukt het me om werkelijk 1 volle minuut onder de 3 uur te lopen dan ga ik me volgend jaar inzetten voor Make-A-Wish , al brengt het maar 20 euro op , om ergens een halve marathon achterwaarts te lopen en me hiervoor laat sponseren . Ik ga me dan laten begeleiden door een paar beginnende lopers die heel graag een halve marathon uitlopen . Ik help hen en zei helpen mij door voor mij mijn ogen te zijn . Maar éérst onder die 3 u geraken , voor we zotte dingen doen !

En aan Ine .....Ik weet niet of je onze blogs leest , maar ik wens je een zeer fijne reis ! Geniet ervan !

18:07 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

ik geloof... ... coach, dat de woorden "lopen, wat anders" waren, maar wat het ook was, blij dat het geholpen heeft. Knappe duurloop én mooie plannen! Als je een halve loopt achterwaarts kan je op m'n sponsoring rekenen!

Gepost door: Julie | 20-03-08

Ik sluit me bij Julie's belofte aan ... en wat dat "lopen ..." ben ik ook met haar akoord wij lopen in de regen ...ewel gij ook ...:-) en moet zeggen goed getraind ...zeer goed zelfs !!

Gepost door: Katrien | 20-03-08

amaaai das sjiek van u zenne coach! nog eens merci voor het schema hé!

Gepost door: Jess | 21-03-08

Zwemmen In zo'n weer zou je beter achterwaarts zwemmen in plaats van lopen. Of Skiën, of zweven, of kruipen, of...

Gepost door: Fré | 21-03-08

De commentaren zijn gesloten.