22-03-08

Een dagje Gent !

Vandaag stond er op mijn loopschema iets totaal anders gepland dan naar Gent trekken . Maar buiten het lopen heb ik ook nog een zeer fijn gezin , dat bestaat uit 2 grote dochters , Femke en Sanne . Beiden doen ze hun comunie . Femke haar éérste en Sanne geeft een lente feestje, dus doet haar comunie niet .

 Wat heeft Gent daar nu mee te maken ? Er moeten ook foto's genomen worden en aangezien ik niet over de nodige talenten beschik , lag het zo voor de hand liggend dat ik de weblogfotograaf ééns aansprak , namelijk Maarten . Hij is een echte doorwinterde fotograaf , die de knepen van het vak echt met zeer veel liefde benaderd . Ge merkt dat dadelijk . Niks is te veel , alles kan en hij geeft de juiste tips , het gaat er losjes aan toe .....gewoon , hij is de ultieme oplossing voor hen die net dat tikkeltje meer verwachten van een foto . Voor alle duidelijkheid , is Maarten de man van onze al bekende blogster Julie . Maar om even terug te gaan . We werden verwacht om 13.00 u in hun nieuwe woonst die wij  dan ook als één van de éérste bloggers te zien kregen . Het is gewoon een zeer mooie woning , met heel veel ruimte . Hier kunnen ze een hele grote bende De (K)wispeleartjes onderbrengen  . Na het aankleden van de kinderen trokken we met z'n zessen naar het centrum  om daar de mooiste plaatskes van de prachtige stad vast te leggen . In het begin was Maarten een beetje stroef volgen zijn schatje , maar nu begint hij gaan los te komen se . En ja ...ze had wel gelijk .  2 toestellen rond zijn nek en de omgeving door zijn lens afspeuren , om daarna er pas de comunikant op in te vullen  . De omgekeerde werkwijze van hoe ik het zou doen . Maar het resultaat is dan ook niet te vergelijken . Aangezien de weerberichten niet veel soeps voorspelden , hebben we alle meeval die we konden denken gehad . We hebben zelfs zon gehad , ook regen maar die was echt te verwaarlozen .

Na de reportage begon ons buikje te grommen dat het tijd werd om bij te vullen . Julie vertelde me dat ze hier niet zo ver vandaan , naast onze parking de beste spagetti van Gent verkopen . Iedereen was dadelijk akkoort om die te willen proeven . je stak je neus nog maar binnen en je zag ze met de spagetti's al dragen. Voor mij was de keuze al gemaakt op aanraden van Julie , dat die van't huis echt lekker is . Dus die werd het . En je kan nu wel zeggen of denken , zoveel verschil kan daar toch niet opzitten . Wel dit was zeker niet de beste spagetti van Gent , maar voor mij de lekkerste die ik ooit gegeten heb . En dat bevestigde de kinderen ook , zelfs peggy  vond het zeer goed !De naam van dit restaurant  is me weer ontgaan . Toen we onze buikjes vol hadden zijn we nog naar hen thuis gereden om eens vlug de éérste resultaten te bekijken . Het gewoon schitternd . Nog een gehele rondleiding gekregen en een tasje koffie . De foto's volgen nog op deze blog . daarna naar hiuis gereden . 

Bedankt Julie en Maarten voor de zeer mooie en goede ontvangst .     

femke en sanne

gezin
femke

20:32 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

Kastart Ne spaghetti KASTART coach, KASTART :-) Jullie bedankt voor de gezellige namiddag, de spaghetti en de fijne paasverrassing (die ik nog even geheim ga houden, je weet wel waarom). We hebben ons goed geamuseerd. Maarten is druk bezig de foto's te finaliseren. Nog even geduld. We hopen dat er iets tussen zit dat jullie bevalt, maar met zo twee knappe dochters kan dat moeilijk anders denk ik!

Gepost door: Julie | 22-03-08

'k heb nog aan jullie zitten denken vandaag, want het weer beloofde niet veel goeds, maar gelukkig is 't nog goed meegevallen hé. Benieuwd naar de foto's!!

Gepost door: Ruthje | 22-03-08

leuk... Dat klinkt allemaal heel leuk.
Wat een toffe blogfamilie :-)
Vrienden maken via de blogjes... dat had ik een jaartje geleden allemaal niet kunnen denken.
Echt prachtig! En dat zullen de foto's ook zeker zijn. Ik ben benieuwd!

Gepost door: Tinne | 22-03-08

Daar kon je niet aan twijfelen De verfijnste fotograaf van Gent en de 2 knapste dochters van Mol en omstreken ,wel ??? wat kan er daar nog aan ontbreken om de mooiste foto's te hebben van die schatten ???????
VROLIJK PASEN !!!!

Gepost door: Katrien | 22-03-08

Ge hebt schoon vrouwvolk in huis Mario!

Gepost door: Homer | 23-03-08

Deze foto's zijn al leuk vind ik ! Die ander foto's gaan ook wel prachtig zijn !! Krijgen we nog fotootjes te zien ?
En die spaghetti moeten we opschrijven ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 23-03-08

Inderdaad mooie foto's en fijn dat maarten er is.
En nog lekker gegeten ook.
Leuke dochters en ze lijken op pappa!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 23-03-08

harten breken als ik die foto's zie kan ik nu al zeggen dat er jongensharten gebroken zullen worden ! Knap !

Gepost door: kaat | 23-03-08

Fijn 't leuk om zo'n goede vrienden te hebben. Waar lopen allemaal niet goed voor kan zijn.
Aja, coach heb jij mijn mailtje ontvangen. Ik ben nu het programma start to run van 10 naar 15 Km aan 't volgen bij ons op de club. nadien hoop hierop te kunnen verder bouwen richting de 20 van Brussel, en hopelijk ooit eens die marathon (najaar 2009??)

Gepost door: Geert | 23-03-08

foto's Mooie foto's coach, je mag echt fier zijn op je dochters ..

Gepost door: Edith | 23-03-08

PRACHTIG! Prachtige foto's,
prachtige dochters,
kei tof gezin
top fotograaf!!!

Gepost door: Tinne | 23-03-08

De commentaren zijn gesloten.