23-03-08

Zalig pasen !

Deze morgen had ik afgesproken met Ange om de tempo loop samen te doen . Om 6 u de wekker gezet al was het niet echt nodig , want ik lag toch al een uurtje te draaien in bed . Na flink wat gedronken te hebben en een 4 kleine rozijnen boterhammentjes , vertrok ik naar de Alma om daar ons vervelende parcour weer te doen . 4 km in en uitlopen en dan 12 km tegen marathontempo ( 4.15 min ) Deze liepen we zo goed als perfect . Met haar ga ik ook mee lopen in Antwerpen . Zij heeft al wel een tijd van 3.01 u op de marathon en gaat nu ook weer voor de zoveelste keer om onder die 3 u te duiken  . Ik had er toch de laatste 3 km echt lastig mee .

Daarstraks zijn we naar bokrijk geweest om er de kinderen de gelegenheid te geven om ook daar weer paaseieren te rapen met de nodige toneeltjes erbij van de mensen van bokrijk .

Morgen 30 km tegen zeer lage hartslag   . Deze zal ik morgen doen op de Paasjogging . Het zijn daar toerkes van 4 km en met een max. van 20 km . Ik kom dan 10 km tekort , maar de oplossing is al gevonden . Ik loop tot daar en start dan hopelijk onmiddelijk . Maar ik zal er morgen 30 km afgelegt hebben .

 

22:25 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Weer een knappe training met die straffe Ange.
Proficiat...ik bewonder jullie beide!

Veel loopplezier vandaag! Hopeleijk ligt er daar minder sneeuw dan hier nu.

Gepost door: Tinne | 24-03-08

Veel plezier op de jogging daar. Vrolijk pasen.

Gepost door: yves | 24-03-08

Jawadde in feite verschieten we niet veel meer in jou ,maar het gaat hier wel de hele goeie kant op om binnen de 3u aantekomen ,veel leute met je 30er vandaag :-)

Gepost door: Katrien | 24-03-08

Nog eens zeggen dat het prachtige foto's zijn in je vorig berichtje. Ik zie daar een hele fiere papa. :)

Gepost door: Gert | 24-03-08

niets houd je tegen ! Regen, hagel, sneeuw zelfs en Mario blijft er rustig bij. Lopen, lopen en nog eens lopen. Daarnet heeft mijn liefje afgehaakt (wegens het weer) dus 'leen' ik jou even om mezelf te motiveren om toch te lopen !
Geweldig !

Gepost door: kaat | 24-03-08

jogging En, hoe is het geweest? Ik ben benieuwd!

Gepost door: Julie | 24-03-08

De commentaren zijn gesloten.