25-03-08

De start van de grote werken !

Van Bakker tot schrijnwerker ! Dat had ik ook als titel kunnen kiezen . Maar ik zal julie éérst vertellen dat ik ook nog een 12 km heb genoten van een loopke tussen  de sneeuwbuien door .  6 min/km was het gemiddelde tempo dat ik liep . Met op het einde nog 10 x 100 m versnellen.

Daarna ben ik dadelijk naar de zolder getrokken om de laatste prularia ervan te verwijderen . En dan het éérste gedeelte van het hout al naar boven dragen . Niet te veel , zodat ik ook nog kan werken boven . Al de wapens zijn nu boven , kleine werkbank  , zaag ( en dan bedoel ik niet ons Peggy ) , hamer , nagels , waterpas , potloot , meter ......De éérste timmerwerken zijn al gebeurt , en het ziet er goed uit .

De electriciteit moet nog een beetje verlegt worden . Die was voorzien om 3 kamer ervan te maken , maar nu wordt het 1 grote kamer . Ik ga nog een beetje zoekwerk verrichten nu , met hoever ik mag gaan met het vermeerderen van 1 lichtpunt naar meerderen lichtpunten . Eventueel spotjes . Vroeger op school heb ik daar wel wat les over gehad , maar ondertussen zijn er waarschijnlijk weer wat andere mogelijkheden die nog onbekent zijn voor mij . Dus zoek en leer ! Ik ken nog een doe het zelver die al zijn kennis op het net gevonden heeft met prachtig resultaat .

Morgen doen we verder , maar wel telkens na de training . Want die krijgt nog altijd de voorang . Het zal een wisselloop worden van 18 km . 1 km loslopen en 3 km tegen 4.30 - 4.40 min /km .Dus rustig aan en me niet forceren . Ik hoop wel dat de sneeuwbuien verdwenen zijn dan .

19:20 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Tipje ... PAS OP VOOR UW VINGERS ;-) !!! veel succes ;-)

Gepost door: Katrien | 25-03-08

succes Hey Mario,ik wens u veel succes,wij hebben dit enkele jaren geleden ook gedaan en moesten er zelfs nog dakvensters bijsteken.Maar voor Peggy niet zo leuk,weeral een verdiep bij om te poetsen(spreek van ondervinding)dus doe het rustig aan...

Gepost door: nancyke | 25-03-08

Slaapt gij eigenlijk nog wel eens?
Het was leuk om je nog eens gezien te hebben daar in Olmen.

Gepost door: Marc | 26-03-08

geen sneeuw vandaag!!! maar wel een heavy training bij mij. vraag me af of het wel goed was.

Gepost door: Jess | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.