27-03-08

Werken en lopen .......

Werken en lopen zijn zowat de enige bezigheden die ik nu nog heb. Mijn zolder schiet zeer goed op . Het hele bindwerk dat op de beton moest komen + de izolatie is voledig klaar . Ik kan nu beginnen met de grote lange vloerplaten ( osb.) erop bevestigen . Morgen zal het dus éérst een 25 - 30 platen van 2.5 m op 60 cm naar boben dragen , zonder iets af te stoten . :-)  En dan zaterdag begin ik aan het bevestigen ervan .

Maar ook op trainingsvlak heb ik niet stil gezeten . Gisteren een wisselloop van 20 km . 1 km loslpen en 2 km tegen hartslag 155 - 160 . Dus juist onder marathontempo . Het ging zeer goed , en sommige km zijn veel te snel gelopen . Maar de wind verstoorde soms de snelheid .

naamloos

++
naamloos ++
Nu zit ik nog even te verzinnen of ik nu wel of niet ga trainen . Het is echt rotweer . Ik ben moe , heb er echt geen zin in , maar kan dat stemmetje in mijn hoofd nog niet verslaan . Ga trainen , Antwerpen wordt een fiasco , ........Mijn loopkleren heb ik al aan . Nu nog even verzinnen , want om 18.30 u begint de training op de club. En dan nog wel 16 km .

Peggy is al weg met de kinderen om ze even naar de bomma te brengen . Cho die heeft toch karakter . Waarom zegt die nu niet dat het te nat is en dat ze thuis blijft . Dan was dit voor mij ook gemakkelijker .

Och genoeg gezevert .....Ik ben weg ......door de wind , door de regen . Dwars door alles heen ........

18:06 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Dat is me wat hé ... Lopen ,werken ,tijd vinden ,verder werken ...Ja Mario hebt niks voor niks ,wacht tot je de Marathon gelopen hebt , ge ga blij zijn dat ge goed getraint hebt , nog veel werk&loop plezier ;-)

Gepost door: Katrien | 27-03-08

Geen exuus , lopen doe je !!!
;-)
gr

Gepost door: Jetty | 27-03-08

altijd loopweer!! Weersomstandigheden, of de veiligheid moet in het geding zijn, zijn geen belemmering om te lopen!!

Gepost door: Tiny | 28-03-08

Je bent wel een bikkel hoor en zo te lezen nog een behoorlijke klus aan de zolder.
Veel sucses alvast!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 29-03-08

hihi jaaa wind en regen, tell me about it :-) was gisteren ook weer wreed daar buiten :-)

Gepost door: Jess | 29-03-08

De commentaren zijn gesloten.