05-04-08

Na zonneschijn komt regen

Donderdag heb ik een rustdag genomen die ik echt nodig had . Vrijdag was het echt een training om van te kotsen . Ja een slechte omschrijving , maar zo voelde ik me toen ik na 23 km sukkelen weer thuis kwam . Het zou een snelle duurloop moeten worden tegen 5 min./km . vanaf het begin tot, het einde was dit een klote training. Hoge hartslag , zware benen , buik krampen , geen fut , geen goesting en nog een paar dingen waar ik julie niet mee ga lastig vallen . Een training die ik best zo vlug mogelijk vergeet. Ik had antwerpen al opgegeven , voor even toch .

Vandaag ook weer voldoende rust genomen en dan na de thuiskomst van Peggy , dadelijk gaan lopen . Versnellingen stonden op het schema . 2 km in en uitlopen , 4 x 3 km tegen 4.15 min het marathontempo . En dit ging behoorlijk goed . Ik liep ze op hartslag om te kijken hoe hoog mijn snelheid dan was . Of de 4.15 erin zaten dan . Het resultaat zie je hieronder .spoorweg route

4 sec zat ik ernaast  op al de versnellingen te samen . Dus dat zit terug goed . Dus na regen komt dus weer de zonneschijn !

Morgen ga ik zeker niet heel vroeg uit mijn bed trullen om te lopen . Nee , de rust heb ik nodig en zal ik nemen , dus zal  ik  de training een beetje inkorten en dan Maandag mijn lange duurloop doen . Morgen een herstel loopke van een 15 km .

Soms vermeld ik hier op mijn blog de nieuwkomers die ook met een schema trainen . Nu heb ik weer 2 leuke meiden bij . 2 doorzetters , vechters ......die ook Antwerpen komen onveilig maken  :-)  op de 10 mijl . Namelijk Kaat en Jessy . Hun blogje is het lezen zeker waard !

23:28 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

prima training man!! Als ik je PR's lees dan waren wij vergelijkbare lopers. Ik zeg duidelijk,"waren" Alleen was het voor mij meer dan 10 jaar terug.

Gepost door: Tiny | 06-04-08

Af en toe eens een rustdag inlassen coach! Heel belangrijk! En ik kan het weten, want ik heb het van ne kenner geleerd!!
Soigneert U he makker!

Gepost door: Homer | 06-04-08

boog De boog kan niet altijd gespannen staan, af en toe was gas terugnemen is zeker geen overbodige luxe !!

Gepost door: Edith | 06-04-08

merci voor de link coach :-) vind het echt een leuk schema om te volgen!! deze week was voor mij wel een beetje een rare week; ik hoop dat ik gauw terug de oude ben; dat ik kan gaan vlammen daar in mijn Hometown :-)

Gepost door: Jess | 06-04-08

Opgeven ?????????? Lees ik tussen de letterkes !!!!! NOOIT !! een mindere training is toch geen ramp ???? heb jij zelf nog tegen ons gezegd, weet je nog ????? duuuuus!SSSSSSSStttttt ! oortjes omhoog ;-)))))))))

Gepost door: Katrien | 06-04-08

troost ? Dat zelfs grote goden soms een day off hebben ! Dat is toch een beetje troost. Gezwind volg ik je voorbeeld : hop met de beentje !
Merci voor 't linkje.

Gepost door: kaat | 06-04-08

Het kan niet altijd top gaan en zometeen weer vlammen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 06-04-08

Niets Er is hier blijkbaar nog niets nieuws onder de zon. Ge zijt nog steeds goed bezig. Een opmerking: ik sta bij de deelnemers van de halve in eindhoven 2008... is er iets dat ik nog moet weten :-) of heb jij gewoon heel veel vertrouwen...

Gepost door: Mike | 07-04-08

De commentaren zijn gesloten.