12-04-08

160 km in 1 week

Het is misschien een beetje voorbarig , maar als ik morgen mijn 35 km gelopen heb dan heb ik een weektotaal van 160 km . Dat is dus de reden waarom de mailtjes en de blogjes zo weining reactie krijgen van mij . Ik maak dit goed hoor , maar nog 1 weekje geduld .

Volgende week is het de rust week , toch vanaf woensdag . Dinsdag loop ik mijn laatste 20 km . Ik wil jullie er daarom op attent maken dat het nu de moment is om een schema verlenging te vragen . Met jullie doelen wensen + datums van de te lopen wedstrijden erbij te vermelden . Dan moet ik niet weer mailen om het te vragen ! Maar de meesten kennen dit al wel he !

Vandaag mijn belangrijkste test voor de marathon gedaan , en die liep volledig mis . Ik kom toe aan het prinsenpark waar er 21 km zwoegen stond te wachten , en wat zei mijn garmin . Batterij spanning laag . Ik sprak hem nog wat moed in .... hou vol , ik zal je straks extra opladen . Maar niks hielp , het ligt ging uit , nog voor ik vertrok . ik had nog wel de polar bij , dus daar heb ik mij jaren mee gered , dus kon dit nu ook wel .  Na de opwarmingsronde van 3 km begon het echte werk . 3 x 5 km tegen marathontempo . Zoals ik wel dacht moest ik die helemaal alleen doen . Niemand die dit tempo op de marathon gaat lopen van onze club , op Ange na , maar die was er nu niet . Ik dus helemaal alleen , maar werd na 500 m al bijgestaan door Rudi . Ik loop wel met u mee , zie hij . Alleen is maar alleen he . Da's nu eens tof se ! Met ons beiden maalden we de km redelijk goed af , maar de meesten te snel , maar wel binnen de hartslag zone . Het gevoel zit echt goed , de twijfel onderweg dat kan ik nooit een hele marathon komt elke keer opduiken . Dat is normaal , maar na een paar dagen rust voor je marathon kukt dit me wel , hoop ik :-) . Maar elke verbetering is goed . Al is het maar voor 1 sec.

Morgen de grote dag voor ons Femke .  De éérste communie . En daarvoor zou ik nog graag 35 km lopen . Het zou kunnen dat ik dit wissel met maandag , maar als het morgen al niet regent , en ik wordt op tijd wakker , dan ga ik ze zeker morgen doen . Om 11 u is de mis , dus tijd om te lopen tot 10.30 u , dan douchen , de feestneus op , en met het fietske naar de kerk . :-) En als ge dit nu niet moest geloven ......morgen zal ik dan de waarheid vertellen !

15:48 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Dezelfde gedachte Ik was daarstraks tijdens mijn 4x3km aan marathontempo exact hetzelfde aan het denken. Moet ik dat 42km gaan doen? Maar als de coach zegt dat dit lukt, wie ben ik dan om hem tegen te spreken. ;))
Succes morgen met de 35km en heel veel plezier met de communie van Femke.

Gepost door: Gert | 12-04-08

ook zelfde twijfel ... vorige donderdag 3 x 4 km aan marathon tempo... en dat 42 km lang volgende week zondag ???
Zondag zal het tussen de oren moeten gebeuren !

Gepost door: marc devloo | 12-04-08

pfew 160km! jawadde! Als ik morgen mijn training kan afwerken die ik in mijn hoofd heb, kom ik aan ongev. 1/4e van jouw weektotaal ;-) dikke proficiat aan Femke, amuseer jullie morgen!!

Gepost door: Ruthje | 12-04-08

Morgen de grote dag voor Femke! Een dikke proficiat van Homer!

Gepost door: Homer | 12-04-08

klaar Je bent helemaal klaar voor Antwerpen. Dikke proficiat aan Femke én Sanne. Geniet van het feest!

Gepost door: Julie | 13-04-08

Hopelijk... valt het weer bij jullie even goed mee als hier en zijn jullie nu aan het genieten van een ZALIG FEEST!

Gepost door: Tinne | 13-04-08

Antwerpen Jij ben er helemaal klaar voor !!! Nu nog een rustige week en dan duimen voor goei weer en gene wind !!
Blijkbaar hebben we allemaal die twijfel over dat marathontempo .. zondag lukt dat wel !!! Ik ben er zeker van !!

Gepost door: Edith | 13-04-08

Go! Een dikke kus aan Femke en maak er een mooie dag! Veel succes met je marathon en tot zondag in Antwerpen!

Gepost door: Muriel | 13-04-08

De commentaren zijn gesloten.