13-04-08

Bekentenis ...bedankjes .

bekentenis !

Ik ga het simpel houden , niet rond de pot draaien ..Ik ben niet gaan lopen vandaag !! Ik heb me helemaal te pletter gegeten !! Ik heb alcohol gedronken !! Ik ...ik...voel me zeer goed !! prima zelfs !!

De communie !

Het was - is een prachtige dag . Het weer was ons goed gezind . Het verloop in de kerk is iet echt mijn ding om te vertellen . Maar je zag , en merkte dat ons Femke er echt van genoot . Ze straalde van geluk . Ze heeft dan ook een paar keer iets moeten voorlezen , en deed dit met zeer veel goesting, veel beter dan hare papa het zou kunnen . De mama .....cho een brok vol zenuwen . Dat begon s'morgens al . En als ge dan met een tiener zit die nu haar lente fest geeft samen met ons femke die dan haar communie doet , brengt dit voor haar extra werk ....zenuwen .....mee . Ons Sanne had dan ook een mooi kleedje gekregen met een wit t-chirt eronder . Mama had dit mooi op een kapstok bij elkaar gehangen , al van na het trekken van de foto's een paar weken geleden . Deze morgen dus 1 u voor vertrek was alles nog goed verlopen . Femke was naar de kapper  geweest en was weer tip top inorde . Dus nu enkel nog de kleren aan en vertrekken . Ons Sanne deed haar kleedje aan en kwam te voorschijn terwijl mama ons Femke aan het helpen was . Wat vind ge ervan mama ? O goed , kam nog ééns door je haar en dan ben je klaar . Een tevrede sanne , maar toen ..........toen kwam mama wat dichterbij en bekeek ze ééns van onder tot boven . WAT HEBT GIJ AAN !! Waar is uwe t-chirt .... die witte ..niet deze witte !!!eu...eu ...die is op school . OP SCHOOL .....he papa die hare t-chirt is op school ! En hoe komt die daar ?  Voor het toneel gebruikt ... Hier moest ik ingrijpen . Er was iemand over haar kookpunt aan het geraken . Wit is wit en dit moest toch een dag worden om niet te vergeten ? Alee ze koelde toch af en voor de rest was de dag echt prachtig . Mooi feest , het eten bestond uit een aperitief , soep , steengril , dame blache . 2 spelletjes bowling en voor de kinderen was er een grote afgesloten binnen speeltuin . Alles zat gewoon mee !

communie+++
com
 

19:55 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

prioriteiten Goed gedaan papa Mario. Goed voor het gezinnetje gezorgd, goed gerust en goed gegeten voor de marathon. Zondag pluk je de vruchten.

Gepost door: Gert | 13-04-08

Bekentenis betekend MINDER STRAF !! ;-) Feesten gaat nu wel voor hé Mario ! Nog een dikke proficiat aan de Lady's hun ouders !!

Gepost door: Katrien | 13-04-08

Groot gelijk!
Genieten moet kunnen en het is haar feestje. Voor ouders is het denk ik zalig om hun kinderen te zien stralen. Lopen is voor morgen!

Geniet ervan.

Gepost door: Tinne | 13-04-08

ah daarom was je de laatste weken op dieet ;-p

Gepost door: Wim Geerts | 13-04-08

Proficiat met de communiekant. En tzal op dat ene etentje niet komen. Zondag gaat gij vlammen. Daar ben ik zeker van.

Gepost door: yves | 14-04-08

De commentaren zijn gesloten.