17-04-08

Nog 8 km loslopen

Vandaag en de voorbije 2 dagen heb ik me vooral bezig gehouden mat het maken van schema's en rusten . Het stapelen van kolydraden ontbreekt er ook niet aan . Hoe ik me voel ? Het gevoel zou nu normaal gezien slecht moeten zijn . Leeg , moe , het niet meer zien zitten . Dat gevoel zou ik nu moeten hebben ! Maar ik voel niks . Ik voel me goed . Zelfs heel goed . Ik ben niet moe , het is precies dat ik niet naar een marathon ga .

Daarjuist nog met de club een 8 km gaan loslopen met 2 km tegen marathon tempo . De hartslag zat perfect . Het tempo was de éérste km haarjuist , de tweede km kreeg ik de wind op kop en toen was het 4 sec trager . Zondag voorspellen ze niet veel wind ..oef !

Ik heb ook weer een fietser mee om mij onderweg te bevooraden . En deze keer ne zeer goeie . De Steffan  die mij ook bevoorade in Visé waar ik mijn beste tijd liep . Hij rijd overal dwars doorheen om mijn busjes op tijd te brengen . Hij is zelf ook marathon loper en weet hoe belangrijk drank is voor ons. Dus Steffan...Nu al bedankt !!

Ik wens iedereen een zeer goede wedstrijd toe . En hopelijk doen de schema's weer hun werk !  

20:22 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

OOK VEEL SUCCES !!!!!!!!!
Tot zondag !
gr

Gepost door: Jetty | 17-04-08

héél véél succes Mario!! Ik duim voor een nieuw PR!

Gepost door: Ruthje | 17-04-08

goed teken Ik denk dat het een goed teken is ! Helemaal klaar ervoor ! Ik deel trouwens je gevoel. Het gaat ook hier helemaal goed !
Tot in Antwerpen !

Gepost door: kaat | 17-04-08

Een pluim... Eerst en vooral wil ik je bedanken Mario,
voor alles wat je voor ons doet!
Ik ben enorm blij met al je raad, steun en advies!!!

Zondag gaan mijn beide duimen hun best doen voor jou...beloofd! Je gaat dat goed doen. Geniet ervan! En alle anderen die met je schema lopen zullen ook stralen zondag.

MERCI voor je steun en begrip (ook nu het bij mij wat minder gaat)

Gepost door: Tinne | 17-04-08

De schema's .... Aan de schema's wordt al lang niet meer getwijfeld, die zijn in het verleden al met veel goede resultaten tot hun recht gekomen !! Dus !! als jij met je eigen schema traint zal dat zeker dik en orde zijn !! Veel succes en tot zondag !!

Gepost door: Katrien | 18-04-08

Veel succes zondag coach. We duimen en ik zie je zondag wel een paar keer voorbijvliegen. Tot zondag.

Gepost door: yves | 18-04-08

succes!! Zondag heel veel succes gewenst. Met zoveel toewijding je voorbereiding gedaan en meegeleefd met je pupillen. Wat kan er dan mis gaan?? Niks toch!!

Gepost door: Tiny | 18-04-08

De commentaren zijn gesloten.