19-04-08

Het aftellen is begonnen !

Nog 1 nachtje slapen , en dan is het zover ! De dag waar we nu al weken naar toe trainen . De dag die ons nu zenuwachtig maakt . De dag die ons volgende week , goed of slecht gezind maakt . De vragen die nu komen opsteken , Heb ik wel genoeg getraint ? Gaat het lukken morgen ? Is het niet te warm ? Gaan die krampen van vorige week weg blijven ? Heb ik alles mee ? Ja ik moet toegeven . Eer het zover is of je nu je éérste of twaalfde marathon loopt , zenuwen zijn er telkens weer .

Ook de vragen rond de schema's reizen door mijn hoofd . Ik heb daar meer vertrouwen in dan in mezelf . De mensen die trainen  met mijn schema's ( de meesten toch ) dat zijn echte doorbijters . Mensen met heel veel karakter . Mensen die ik inorm bewonder . Sommigen zijn begonnen van 0 km tot .....1 iemand zelfs de marathon . Allen lopen voor hun eigen doel , het uitlopen van ..., hun tijd verbeteren , gewoon voor de lol . De één iets meer gedreven dan de ander of heeft wat meer vrije tijd . Maar hoe groot of klein de prestatie ook is , ik bewonder iedereen die deze prachtige sport beoefent.

Veel succes , en geef er een lap op !

 

22:03 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (3) |  Facebook

Commentaren

Voor jou ook veel succes Mario!!!

Ga ervoor!
Maar dat doe je ook zonder dit berichtje :-)

In elk geval... ik duim.

Gepost door: Tinne | 19-04-08

Veel succes morgen.... Toi Toi

Gepost door: Marathonman | 19-04-08

Mijn doel ... samen met heel toffe vrienden trainen voor een marathon en dan met veel plezier hem lopen terug met leuke vrienden ...wat kan een mens nog meer wensen ??? (met de nodige begeleiding natuurlijk weer door een vriend ;-) dank Mario en tot straks

Gepost door: Katrien | 20-04-08

De commentaren zijn gesloten.