25-04-08

keuzes maken !

Keuze's maken is iets wat we allemaal moeten doen . We kunnen nu éénmaal niet alles willen , en niet alles kunnen doen . Maar soms zijn die keuzes moeilijk of beter gezegt lastig om te nemen ! Morgen is er een zeer grote weblogloop in Harelbeken , georganiseert door Betty en Frank waar je op onze andere blog http://webloglopers.skynetblogs.be/ het verloop kan lezen . Ik had hier zeer graag naar toe gegaan . Niet zo speciaal om te lopen . Dat kan ik overal ! Maar gewoon omdat je toch een beetje een band gekregen hebt met de bloggers , en om een paar nieuwe gezichten te ontmoeten . Maar door mijn werk en gezins leven heb ik de spijtige keuzen moeten maken om niet te komen . De twee hoofd redenen

- Ik kom zaterdag morgen uit de nacht en moet dan met ne slaapkop 200 km rijden . Want ons Peggy is werken .

- Ik moet 2 kinderen ofwel meenemen tegen hun zin voor de zoveelste x op korte termijn . Of ik moet weeral een oppas zoeken. En de moderne bomma's gaan in het weekeinde zelf ook al ééns graag weg. Zei offert zich al heel dikwijls op , waarvoor mijn dank ! Maar dat weet ze wel !  

Waarom is die keuze dan zo moeilijk ? Frank en Betty zijn er ook telkens geweest als ik iets organiseerde , en voor hen is dit even ver . Plus hun gezinnetje is dubbel zo groot . Ik voede me tegen over hen een beetje schuldig . De volgende keer hoop ik er zeker bij te zijn !

Aan allen die dus wel naar Harelbeken gaan . Amuzeer jullie !!

De marathon van visé , die ik op 11 mei nog wil lopen , komt met dezelfde reden op de helling te staan . Peggy werken , en de Bomma heeft zonet gebeld dat ze deze keer haar zondag niet gaat opofferen . In Antwerpen , waar ze er toch weeral was voor mij , heeft ze door de drukte die daar bijna onmenselijk was op linkeroever met 2 kinderen er een beetje de tegengoesting gekregen . Maar ook ons sanne heeft het hele weekeinde optreden met de dansclub . Wij gaan op zaterdag avond , maar ook op zondag zijn er nog 2 voostellingen en daar moet ze naar toe gebracht worden .

Dus we zoeken nog naar de oplossing. Anders geen marathon !!

21:18 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Lastig!! Ja.. jong keuzes zijn soms wat lastig.

Gepost door: Tiny | 25-04-08

nog even geduld... en de kinderen kunnen alleen thuisblijven. Nadeel; je zult inmiddels een paar jaar ouder geworden zijn, en dat is niet om te keren ... wie ga je hazen in eindhoven ? als het niet stoort, en realistisch is, haak ik me graag vast, want ik wil onder die 4 uur

Gepost door: marc devloo | 26-04-08

fout email adres dat heb je ook aan die kinderen te danken ;-)

Gepost door: marc devloo | 26-04-08

Nog even doorbijten Mario! Binnen een paar jaar zijn de kids "ooooh zo blij" dat hun ouders gaan lopen en dat zij het kot voor zich alleen hebben!!!

Gepost door: Homer | 26-04-08

Wijze homer! Wat homer zegt is inderdaad zo. Ze zouden geld geven om het kot voor zich alleen. Ik zit trouwens in hetzelfde schuitje wat Harelbeke betreft. Het lukt mij ook niet om me vrij te maken, spijtig.

Gepost door: Gert | 26-04-08

Dat is nu "het leven zoals het is" ben daar ook z'on moeilijk geval in , niet van wakker liggen voor alles is een oplossing ! ps we hebben jullie vandaag gemist !

Gepost door: Katrien | 26-04-08

keuzes... ja idd... :s moeilijk! ik weet er alles van :'(

Gepost door: Jess | 27-04-08

De mensen begrijpen dat wel denk ik ! Als ge de nacht uitkomt en dan 200km moet rijden ! Die moet je ook terug rijden hé ! De volgende keer ben je der weer bij hé, Enne !de kindjes zullen vast blij geweest zijn, met hunne papa voor hen alleen !!
gr

Gepost door: jetty | 27-04-08

De commentaren zijn gesloten.