27-04-08

De rust is voorbij !!

Na Antwerpen is het zoals altijd een rust periode van 1 week voor mij . En ik geef die raad ook altijd door ! Ik moet wel bekennen dat ik donderdag al naar de club geweest was , gewoon uit nieuwschierigheid wat de anderen hun prestatie's waren . en dit kom je enkel te weten door rustig een 8 km los te lopen . Voor de rest niks meer gedaan qua sportief gebied . Wel als ne zot schema's gemaakt , waar ik nu bijna mee rond ben , op 4 na , maar die hebben voorlopig nog een paar weken er op staan .

Mijn belofte aan mijn vrouwke om de bovenverdieping te schilderen is een beetje uitgebreid in de voorbije weken . De zolder afmaken is erbij gekomen door .............dat bespaar ik julie  . Dus de overeenkomst om de schilderwerken af te hebben voor de marathon van visé , is lichtjes aangepast . Met de zolder ben ik nog vollop bezig . Of beter gezegt terug bezig ! Want het was alweer een dikke week geleden dat ik die nog bezocht had . En ik moet éérlijk zeggen dat ik aardig opschiet   en het resultaat best gezien mag worden . De houten vloer was al helemaal klaar . Die werd aangebracht op nog ruwe beton , dus niet op chape . Hiervoor moest ik een kader maken om alles waterpas te maken , en daarop een houten vloer leggen in osb platen . Nu ben ik aan de scheidings muur bezig , tussen het nog blijvende zolder gedeelte en de kamer zelf . Dit ook weer in osb. platen ! Hij is bijna af ! Het topje van de muur en de deur moeten nog gemaakt worden . En met maken bedoel ik , alle netjes aftekenen , uitzagen en dan met mijn spierkracht :-) de platen op elkaar plaatsen om vast te timmeren .  Ook de isolatie heb ik de voorbije weken geplaatst , met de nodige juuk nadien ( glaswol ) . Schilderen van de nog andere muur zal ik deze week nog doen . En de keuze van de kinderen is volledig anders . Ons femke wil paars en ons sanne flechie groen ( wat dat ook mag zijn ) En ik knal rood !!! :-) Maar zij kiezen , het wordt hun speel-leer-computer-kamer . Als ik dat deze week nog klaar heb , mag visé me verwachten !!

Ik heb het dus toch kunnen regelen met de dansschool en voor ons Femke zal Moeke zorgen . Dit is voor de grote vakantie de laatste keer dat ik ze zal wegbrengen ! Al vinden zei dit nu weer niet zo erg . Gewoonlijk worden ze daar nog wat extra verwent , maar toch ....het wringt een beetje voor mezelf . 3 x op 6 weken is een beetje teveel vind ik .

Wat ik in visé ga proberen ..........niks , gewoon lopen ! da's alles .

Mijn training zal dus ook van zeer korte duur zijn , maar ik zal nog wel wat over hebben van Antwerpen zeker ? Morgen een lange duurloop van 25 km . Dinsdag lange versnellingen op de piste , 10 x 1000 m . Woensdag rustdag . Donderdag een duurloop van 15 km . Hier wordt ik gehaast door mijn vrouwke . Het tempo zal draaien rond 6.45 - 7 min. Met hopelijk ons  Kaat als gids , want moesten we de weg verloren zijn . Het is in haar achtertuin . Ook komen hier nog andere bloggers zoals Julie - Edith - Ruthje - Marc - ............. opdagen . Het is een prachtige loop , dus .......wat houd jullie tegen om ook naar hier te komen !! Vrijdag rustdag . En zaterdag lange versnellingen  3 x 4 km . Zondag lange duurloop 20 km . De laatste week op dinsdag en donderdag nog een beetje loslopen voor max 10 km . En dan weer rusten tot zondag .

20:20 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

handige harry ben jij. Als je bij je thuis klaar bent, mag je altijd bij ons wat isolatie en zo komen placeren op onze zolder ;-) wij kennen daar dus niks van! tot in Averbode!!

Gepost door: Ruthje | 27-04-08

FLASHY !! spreek me van geen Flashy kleuren meer , verleden jaar hun kamer behangen in Flashy Roze (pink) en Flashy blauw ...moesten we in die kleuren onze weblogtshirt hebben ze zouden denken dat we uit een of andere carnavalstoet ontsnapt zijn ...maar dat is "Hip" zeggen ze ;-)))))

Gepost door: Katrien | 27-04-08

Tof! Tot in Visé dan! :)

Gepost door: Gert | 27-04-08

vertrouw mij niet ! ;-) Kaat woont hier nog maar 2 jaar, maar haar man is in deze streek geboren en getogen ! Dus alle hulp zal van daar komen. Ik rijd met een GPS en ik loop met een GPS ! Ooit eens deelgenomen aan een oriëntatieloop en ze hebben mij met man en macht moeten zoeken. Dus eu nee, kaat niet vertrouwen wat dat betreft ! Manlief zal gelukkig helpen !

Gepost door: kaat | 28-04-08

De commentaren zijn gesloten.