28-04-08

duurloop van 24.7 km

We zijn weer bezig . Mijn éérste lange duurloop na antwerpen . Met regen vertrokken en ook weer mee thuis gekomen . Maar het was zalig lopen in die lichte plens regen . De benen begonnen toch een beetje te prottesteren na 19 km . Het is voor hen toch even wennen om zo door te gaan naar de volgende marathon .

Ons Peggy heeft gisteren op haar blog de juiste omschrijving van een weer prachtige loop gegeven . Namelijk de abdijentocht van Averboden naar Tongerlo . Er zijn al verschillende bloggers zoals Julie en Maarten / Ruthje en Koen / Edith en Homer / Kaat en ......./ Marc de vlo en ........./ Peggy en ikzelf , die daar zullen aanwezig zijn . Het is nog niet te laat om daar ook aanwezig te zijn . Ter plaatsen inschrijven is nog altijd mogelijk . In de voormiddag kan men deze tocht wandelen , iets wat rutje en koen , julie en maarten zeker gaan doen als voorbereiding op hun dodelijke tocht in augustus . In de namiddag is het aan de lopers . Telkens is het vertrek in averboden. Je kan de bus nemen vanuit tongerloo gratis op vertoon van je nummer . Neem deze bus wel tijdig . Het is ong 15 min rijden en hoe langer je wacht , des te drukker wordt het . Ik ben om 13.00 u in averboden , en verorber dan nog een lekker ijsje daar . Een echte aanrader !! Na de loop ergens nog een pintje drinken zal er wat mij betreft zeker bij zijn . Maar daar moet nog wat gemaild worden van hoe en waar , maar komt zeker op de blog te staan .

Wie mag ik nog verwachten ??

18:49 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Mario, ik ben nog steeds niet van adel, dus geen kleine letters, alles aan elkaar, behalve mijn voor- en achternaam, 6 letters en dubbele o " oo en niet dubbele nul, hé !"achteraan "Devloo"

Gepost door: marc devloo | 28-04-08

Kaat & .... Hugo en the kids ;-). Deze 3 laatste gaan het ook wandelend doen.

Gepost door: kaat | 28-04-08

Ik wil wel maar ... Ik zou graag OVERAL bij zijn ,maar !!! Zondag mag ik haas spelen voor mijn marathonfietsbunny Diana in Dwars door BRUGGE , en Donderdag is het "Lets play Darts" Tornooi voor mijn schatje !! sorry voor een andere keer

Gepost door: Katrien | 28-04-08

Merci voor je reactie op mijn blogje.

Knap zo weer meer dan 20 km! Goed bezig, maar dat weet je :-)

Gepost door: Tinne | 28-04-08

Julie en ik lopen hem, de boys wandelen hem. Tot donderdag!

Gepost door: Ruthje | 29-04-08

De commentaren zijn gesloten.