30-04-08

Joepie , een beetje vakantie .

Jaarlijks heb ik 4 weken vakantie in de maand juli . Ook elke feestdag ben ik thuis , en elke zondag . Waw zal je zeggen , maar na die 4 weken vakantie n die echt wel deugt doen , is het terug 11 maanden werken . Als het een beetje meezit dan valt soms ééns een feestdag op ne maandag of ne zondag en dan ben ik 2 dagen na elkaar thuis  . Maar nu .....donderdag en vrijdag zijn dus feestdagen en zaterdag krijg ik er van mijne baas betaald bij . Dus moet ik maandag pas terug werken . Dit voor mij een beetje vakantie dus . Ik was deze morgen om 8.00 u al thuis en ons peggy kwam op hetzelfde moment beneden en hebben dus nog gezellig samen ontbeten .

Daarna ben ik gaan lopen . 2 km in en uitlopen . 10 x 1000 m op de piste . Gewoon op hartslag gelopen en dan het tempo gecontroleerd  . 4.20 - 4.22 min/km was zowat het tempo dat ik liep . Zou ik dit in Visé  proberen ?? Mentaal zit het niet goed . Er zitten bitter weining trainingen tussen de marathon van antwerpen en visé . Het gevoel van getraint te zijn is er niet . Maar zoals ik al ééns zei . Het zal de dag zelf zijn die beslist wat het gaat worden .

Averboden !!

Morgen trekken een aantal bloggers naar de abdijen tocht te averbode . Voor de wedstrijd kunnen we mekaar treffen in averboden aan de ijskarren of bij slecht weer aan de grote poort van de abdij . Na de loop spreken we af aan de cafetaria van het sportcentrum tussen 16.00 - 16.30 min. Dan heeft iedereen genoeg tijd om rustig te lopen  en te douchen . Is het daar goed of niet goed , oordelen we wel ter plaatsen , maar ons Kaat heeft nog een platske gevonden waar we dan kunnen naar toe wandelen . Dus het komt dik inorde .

De zolder !!

Bedankt voor de fijne reactie's . Maar ik ben zeker gene handige Harry hoor . Een beetje nadenken voor te beginnen doet wonderen . De fouten die er inzitten  zijn toelaatbaar op de zolder , maar om nu onze living onder handen te nemen , moet ik nog veel bijleren . Vandaag de muur die tegen het andere huis  gebouwd is geschildert . Flachi groen  is het geworden . En al bij al , valt dit gerust mee  .

Tor morgen  allemaal !! groetjes he coach lario 

                                                                                                                                                                                                                                

20:33 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Lario... oeioeioei
"L"ario :-) is duidelijk aan verlof toe.
Hopelijk vind ik jullie morge!
Ik kijk er naar uit.

Groetjes

Gepost door: Tinne | 30-04-08

de cafetaria van het sportcentrum Mario, is dit dan in Tongerlo???

Groetjes

Gepost door: Tinne | 30-04-08

De commentaren zijn gesloten.