01-05-08

averboden - tongerlo

tongerlo

We hadden afgesproken aan de abdij van averboden met  enkele bloggers . Het was koud en dat is ook te zien op de foto hieronder . We hebben zon , regen , en hagelbuien allemaal te zien gekregen . Sommige onder ons moesten even opgepept worden om toch te starten . naamloos +++++

naamloos1

Na een kleine afdaling vanuit de abdij , doken we de modderpoel in . Voor sommigen was het echt "duiken " , anderen beperkten zich tot het achterlaten van hun schoenen . Maar het weer was voledig omgekeerd . De zon liet zich zien ! De extra t-shirten werden uitgespeeld . De éérste kilometers liepen we nog met z'n allen samen , met als enige afwezige , en dat was Kaat . Ook miste ze de groepsfoto . ( volgende keer beter ) Maar homer had vandaag iets zeer speciaal tussen zijne boterham gedaan , want onder begeleiding van een suppertalent , liet hij ons achter . Hier is de lichte splitsing zichtbaar . Ons julie en Ruthje .....die waren al een tijdje weg . Al lachend , tetterend verlieten ze ons . Marc en zijn dochter bleven altijd in ons gezichtsveld tot .....????

+++
Ik bleef dus samen bij ons Peggy die het "op't gemakske lopen " zoals ze bij aanvang van de tocht zei , toch een beetje in de mist liep . 6.20  en zelfs 6.05 waren de snelheden die ze liep . ook natuurlijk stukken van 6.40 min/km . Een gemiddelde van 6.20 min/km was  haar tempo .

++++
Voor alle duidelijkheid , die bruine benen zijn net de gevolgen van buikloop , maar is wel degelijk modder . Peggy herbeleefde terug haar kindertijd . Het kind dook in elke plas .....of was ik dat ?? Bij aankomst klokten we af op 1.34.34 u en de afstand was 14.9 km . We snelden naar de ijskar samen met Homerke en edith . Want de ijsjes waren gratis . Maar wij waren op 1 ijsje na te laat . Op ...alles is op !! Alleen een koekske konden we nog krijgen . Volgende keer nog ietske sneller lopen . Het weer was weer ietske beter en met de prachtige abdij als achtergrond , waar ondanks drukte van lopers daar dadelijk de rust opkwam .

groepsfoto

Na een welverdiende douche hadden we nog afgesproken in de sportsa waar we heel veel moeite, moesten doen om voor ons allen aan drinken te geraken . De mensen hadden het echt heel druk , te druk , maar dit konden ze uit ervaring toch oplossen door meer personeel te zetten . Wij hadden zeker veel meer verteerd . Ruthje , koen ,julie en Maarten verlieten ons een beetje vroeger door een afspraakje met de bomma , en een beetje later is de rest van ons ook naar huis vertrokken . Tinne en .....vriendin waren weer daar om te supporteren en zouden die dag 150 km fietsen . Bedankt , en ook voor het enige drankje dat we konden bemachtigen . Het smaakte !!

ruth geeft het voorbeeld

Ruthje gaf dadelijk het voorbeeld ! Ne kriek en ......schol he mannen !!

Averboden tot volgend jaar !!

21:38 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Plezante foto's .. en de regen en de plassen, daar hadden we helemaaaaal geen last van. In tegendeel, het was echt leuk .. Toch weer een leuke dag, mooie wedstrijd.

Gepost door: Edith | 01-05-08

SUPER! Mario, je had meer dan gelijk toen je ons deze wedstrijd aanraadde. Supergezellig, spannend, origineel, mooi parcours... echt tof! En natuurlijk leuk om jullie allemaal terug te zien. Bedankt voor 't kado;

Gepost door: Julie | 01-05-08

Mario, dat hebben we weer goed gedaan he jom! 't Was plezant!!

Gepost door: Homer | 01-05-08

schol! 't was een wreed plezante loop Mario en toffe foto's zeg!! En tof om jou en the family weer te zien!!

Gepost door: Ruthje | 01-05-08

Santé! Op onze gezondheid!

Ja kwa weer hebben we vandaag bijna ALLES gehad, maar het was leuk! Leuk dat jullie er waren.

Groetjes
Tinne

Mijn maatje vandaag en in Antwerpen is Ilse = duathlonmaatje

Gepost door: Tinne | 01-05-08

'tja de weergoden waren ons niet goed gezind vandaag maar we hebben ons toch geamuseerd

Gepost door: wim | 01-05-08

Modder of slijk In goed gezelschap voelt dat zelfs leuk aan zo te zien

Gepost door: Katrien | 01-05-08

Tof die foto's ! ach Mario, ik durfde helemaal niet mee te lopen ! Ik dacht : die gaan hier allemaal straffe toeren uithalen en dan ben ik toch maar een blok aan het been. Dus heb ik mij achter jou gepositioneerd en heb een hele poos achter jou gelopen. Tot na enkele kilometers bleek dat de man met pet en rode T-shirt... iemand anders was ! ;-) Hoho, ik heb veel goed te maken ;-)

Gepost door: kaat | 02-05-08

De commentaren zijn gesloten.