06-05-08

Zijn we klaar voor visé ?

Dat is zowat de vraag waar anderen meer van wakker liggen dan ik . Ik heb nog weinig bij getraint . Na Antwerpen heb ik ong 100 km gelopen op 3 weken. Dus echt niet veel . De werken thuis kregen nu voorang , en de kinderen hebben terug fultime een papa . Niet dat ik ze anders achteruit stoot , maar er zijn toch een aantal keren geweest dat het trainen éérst kwam en dan pas de ontspanning .

Vandaag dus nog een 15 km wisselloop gedaan . 1 km loslopen en 1 km tegen .........min. Altijd de snelheid laten afhangen van de hartslag . Dus als dit tempo zondag mogelijk is , ben ik tevrede . Ik has het tempo éérst ingevuld , maar heb het alweer verwijdert . Geen grote woorden deze keer , geen doelen , altijd prijs zondag !! 1 ding is zeker ......ik ga wel mijn best doen . Dus niet wat mee huppelen . Maar het weer zal ook een belangrijke factor spelen zondag . Ik hou van warm weer .....echt waar , maar als het marathon is mag het gerust lichtjes regenen van mij .  Dus aan de supporters ..tot zondag !! Tussen 14.00 u en 15.00 u zit ik op het terras aan de aankomst . Al wie een handtekening wil gelieve netjes is de rij aan te schuiven , zodat alles vlotjes kan verlopen .Lachend

Volgende week ga ik nog ééns polsen wie er mee naar Eindhoven gaat dit jaar en het weekeinde daar mee door brengt zoals vorig jaar . Dit zal te lezen zijn op http://webloglopers.skynetblogs.be/ , waar nu nog een mooie wedstrijd in Gent aangekondigt is door mijn blogmaatje Julie . Allen daar heen !!

Ook loop ik met het idee om nogmaals weblog t-shirts te laten maken . Er zijn een heleboel bloggers bij gekomen die er misschien ook ééntje willen . En om weer aan een grote bestelling te komen , zodat we de prijs kunnen drukken zou ik voorstellen om deze keer het model zonder mouwen te nemen . Dus singletjes . Dit is misschien ook interesant voor hen die er al ééntje hebben maar het soms toch net ietske te warm vinden . De kleuren en loge blijven natuurlijk . Vorige keer hadden we 65 stuks . En de prijs was toen 27 euro . Hopelijk kunnne we het deze keer daar ook voor doen ! Als er genoeg interessen is . Meer hierover ook weer volgende week op die andere blog .

Ik ben al wel benieuwd naar jullie reactie's !!

Ook is er een nieuwe blogster uit mijn streek bijgekomen . En ze is al dadelijk jarig . Gelukkige verjaardag aan Wendy !!

 

21:10 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (15) |  Facebook

Commentaren

Eindhoven laat ik dit jaar aan mij voorbijgaan vrees ik. Beetje te drukke weken die periode. Ook de weblogtraining op 28sep moet ik laten passeren, moet werken die dag (tenzij je het zou verplaatsen naar de 27e?...)

Gepost door: Ruthje | 06-05-08

Ik ben voor !! voor ...Eindhoven voor ... tshirtjes zonder mouwkes EN !!!!!voor de 3u in Visé !!!!!!!!!!!!!!! :-))) maar Gent ga ik spijtig niet kunnen waarmaken

Gepost door: Katrien | 06-05-08

Ik ben ook voor! voor eindhoven in 2010 ;-)! Maar zeker voor een tshirtje, dus noteer alvast. Groetjes
Wendy

Gepost door: Wendy | 07-05-08

Visé/T-shirt/Eindhoven *Tot zondag in Visé coach. Ik hoop daar te zijn rond 08u30 om mijn nummer op te halen.
*T-shirt: voor mij alvast een large.
*Geen weekendje Eindhoven deze keer omdat we de week ervoor Keulen hebben gelopen. Maar ik ga bijna zeker afkomen de dag van de marathon. Misschien zelfs wel om de halve te lopen voor het plezier. Dat zal van de benen afhangen. Daarna gaat de riem er weer af.

Gepost door: Gert | 07-05-08

Oeps nog wat vergeten ! ook "voor "de bloggersloop op 28 sept of( 27sept)verleden jaar moeten missen ;-((((

Gepost door: Katrien | 07-05-08

Veel succes in Visé, het is een prima parkoers voor een supersnelle tijd, er gaan daar veel records sneuvelen. En met de rust die je deze keer wel inbouwde, zal het al veel beter gaan dan na die eindeloze reeks kilometers vorige keer.

Gepost door: jogginggirl | 07-05-08

Voor de weblogtraining zullen we moeten passen. We zijn dan op weekend met een bende oude maten van de jeugdclub van vroeger.
Voor Eindhoven ziet het er ook niet goed uit; ik moet dat weekend werken, jammer maar helaas.

Gepost door: betty spencer | 07-05-08

T-shirts - Eindhoven Wij hebben ook wel interesse. De shirts al zeker... wat Eindhoven betreft misschien nog eventjes afwachten wat mijn beentje gaat doen. Als ik binnenkort weer kan lopen, willen wij er zeker een weekendje van maken.

Gepost door: Tine | 07-05-08

Veel succes Ah ja, natuurlijk het belangrijkste vergeten. Veel succes zondag!

Gepost door: Tine | 07-05-08

Oeps, Ook vergeten om je veel suc6 te wensen in Visé. Wie weet zonder veel druk en stress vooraf loop je wel een heel mooie tijd.
En, bedankt voor 't mailke.

Gepost door: betty spencer | 07-05-08

Plannerke! Ziet er goed uit voor Visé. Er zit idd een grote kans in dat je super zal presteren met al dat "rusten". Ik zal je dus zeker zien ginder!
Wat de shirts betreft ben ik natuurlijk ook geïnteresseerd. Kleine tip meegeven: er mag achteraan ook iets staan. Ik wil zelfs een meerprijs betalen voor de vermelding van de eigen weblognaam of bijnaam. Lijkt me wel leuk!

Gepost door: Francis | 08-05-08

Heeeeeel veeeeel succes komend weekend ; u zeer goed excuus om niet naar Apeldoorn te komen ;-)

Inderdaad heb ik nog geen weblog shirt ; indien er een bestelling komt schrijf ik me graag in.

Gepost door: Bjorn Paree | 08-05-08

Veel succes Je gaat dat ongetwijfeld goed doen.

Gepost door: Marathonman | 09-05-08

SUCCES! En vooral... veel plezier!
Waarschijnlijk op dat moment niet gemakkelijk maar probeer er toch van te GENIETEN!
:-)

Yeps, ik wil ook wel een singletje.
Kwaliteit van het T-shirt is echt goed!

Gepost door: Tinne | 09-05-08

en toch ... ... komt er ook volk kijken als je gewoon wat mee huppelt ;-) laat dan wel roze ipv rode shirts maken :-))
Succes coach!

Gepost door: geert | 09-05-08

De commentaren zijn gesloten.