09-05-08

We blijven goed bezig

Bestaat jou dag uit meer dan 24 uren ? is een vraag of opmerking die ik al ééns hier en daar krijg . Soms zou ik zeker willen van wel . De dagen zijn soms tekort , en zeker met dit mooi weer . Op het werk is het nu iets minder druk . De mensen trekken erop uit met de fiets en eten onderweg hun buikje vol . Of voor de gelukkigen die moeten werken nemen nu vlugger een slaatje mee dan een boterhammetje . Als dat teminste nog veel gedaan wordt. Vele bedrijven hebben elke dag hun vaste leveransier van piza of broodjes , pitta ....om zo hun golesterol op peil te houden . Taart is dus ook weer iets dat heel veel aan bedrijven wordt gelevert . Ik heb nog nooit op een groot bedrijf gewerkt of er de sfeer op mogen snuiven , maar om de laatste 10 jaren voor mijn pesioen ( duurt nog wel even ) te gaan uitbollen , zie ik echt wel zitten !! :-) Ook de tuin vraagt zijn aandacht en heeft die de afgelopen week gekregen . Dan de schema's waar ik elke dag mee bezig ben . Nee mijn dagen zijn netjes gevuld , maar zeker ook met elke dag de nodige ontspanning zoals lopen , en gezellig op het teras wat genieten en rustig in slaap dommelen . En het is nu net voor die momenten dat ik dikwijls denk dat mijn dag tekort is .

Het lopen ...........Ik ga dus zondag een marathon lopen in Visé . Daar waar ik 2 jaar geleden mijn pr van 3.08 u gelopen heb . Toen was ik getraint . Het gevoel dat ik toen had was te vergelijken met een ballon die op springen stond . Het gevoel nu is meer de slappere versie ervan . De warmte zal zondag weer een grote rol gaan spelen in de uitslag bij velen . Maar 1 ding is zeker . Na de marathon ga ik er met de Gert en Francis en ......bloggers een stevige pint pakken . schol ..." het is feest waner mario rijdt " Nee de slechte invloed van Flor is nog niet overgeslagen . 1 pintje ......en dan choco :-)

Tot  zondag in visé en succes aan allen !!

12:23 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (11) |  Facebook

Commentaren

succes coach .. hopelijk hebben jullie niet al te veel last van de warmte.

Gepost door: Edith | 09-05-08

succes in Visé en superbedankt dat je wilt - tussen de drukke bezigheden door - een schema voor mij opstellen.
Renate

Gepost door: runswimgirl | 09-05-08

choco kan wel beestig plakken met zo'n weer, vooral veel plezier !

Gepost door: marc devloo | 09-05-08

Wij wensen jou ... DE MEESTE PRET !! EN EEN MOOIE UITSLAG !! HEEL VEEL SUCCES !!

Gepost door: Katrien & Christ | 09-05-08

Go man go!! Veel succes Mario!!

Gepost door: Tiny | 09-05-08

succes het zal ne lange duurloop worden of een training tegen de warmte met veel drink pauzes .het is misschien ook een goei training voor de maag.ik zal voor u duimen voor nee goeie wedstrijd.

Gepost door: stefkerun | 09-05-08

succes! Heel veel succes in Visé!

Gepost door: Wendy | 09-05-08

Succes! Veel succes Mario, en geniet ervan. Wel voorzichtig zijn met de warmte aub, geen zotte dingen doen! En dat van die slappe ballon... dat kan ik me moeilijk voorstellen hoor : -)

Gepost door: Julie | 09-05-08

veel succes morgen

Gepost door: wim | 10-05-08

veel succes en probeer een beetje te geieten van de mooie omgeving !

Gepost door: jogginggirl | 10-05-08

Geniet ervan ! Meer moet dat toch niet zijn ? ;-)
Ik duim voor je dat het een leuke loop wordt !

Gepost door: kaat | 10-05-08

De commentaren zijn gesloten.