14-05-08

Op naar de volgende marathon , maar éérst..

Eerst gaan we nog wat kortere wedstrijdjes lopen . De volgende marathon zal voor mij in afwachting zijn van Peggy haar werk uren , en dan doorgaan in Keulen , maar hier hebben we nog geen zekerheid over .

Wat wel zeker is , is dat we weer naar Eindhoven gaan op 12 oktober. Vorig jaar was dit wel een schot in de roos en waren we als weblogloper daar goed vertegenwoordigd . Voor mij is dit een marathon die ik nog verschillende malen zal lopen ( hoop ik ) , gewoon omdat de sfeer nergens anders beter is dan hier . Goed het is dan wel weer dezelfde , maar iemand die echt doorloopt voor een pr en alles van zich geeft , heeft weinig oog voor detail van hoe de omgeving eruit ziet . Ik heb zelf 2 x deze marathon voor een eigen tijd gelopen ( toen nog belabberde tijden ) en pas de derde maal toen ik hem haasde voor edith heb ik het psv. stadion opgemerkt . En dat is nu toch niet het aller kleinste . Maar één ding blijft je altijd bij , de hele omloop , hoe hard je ook loopt , en dat is het gejuig en de muziek die de nederlanders daar maken . Nooit heb je het gevoel alleen te zijn . Altijd hoor je ergens wel een stemmetje roepen . Enkel daarvoor zou ik deze marathon elk jaar willen lopen . En dit jaar weer als haas van .......is al gekozen !

Ik stel daarom ook weer dit jaar voor om er met de bloggers naartoe te trekken om er een (halve)marathon te lopen . Ook had ik al ééns vermeld dat ik weer het zelfde hotel , Eden Crown Hotel gereserveert heb . Als je je aanmeld als weblogloper krijg je een speciale prijs en de nog openstaande keuze van de 6 grootste kamers , ook aan dezelfde prijs van 90 euro per kamer van 2 personen met ontbijd . Op elk verdiep 1 kamer gelegen telkens met nummer 14 achteraan . Ik heb 614 . Nog één groot voordeel is dat je de kamer mach houden tot s'avonds , dus je hoeft niet de busverplaatsing te maken om je te gaan douchen . Dat kan je na je marathon rustig op je kamer doen waar je alles kan laten liggen . Het hotel is ong. 400 m van de start gelegen , in het centrum vlak bij het station !

Ook is er de mogelijkheid om op zaterdag - en zondag  avond  te genieten van een buffet met voorgerecht en nagerecht . Dit aan 15.5 euro p.p  . Ook zal er op elke kamer een speciale atentie geplaatst worden , om het misverstand van vorig jaar te vergeten . Al de mensen die verkiezen om niet te overnachten kunnen ook deelnemen aan het buffet op zondag avond rond 17.00u . We moeten hiervoor wel met minstens 15 mensen zijn .

Hoe reserveren ?

via mail : Reserveringen EDEN Crown Hotel <Sales.Crown@edenhotelgroup.com> of tel. +31(0)408444000

Wie loopt ermee ? .......Welke afstand ? .....Wie blijft slapen van 11 op 12 oktober ? .....Wie komt genieten van het buffet , en op welke dag ?

Graag een antwoord in mijn mailboxke en dan zet ik je in een lijstje op de weblog unite . Met blog erbij  aub.

14:17 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (12) |  Facebook

Commentaren

PSV stadion Dat je het PSV Stadion de eerste twee keer gemist hebt kan ik me voorstellen ...... De laatste editie werd gelopen op een nieuw parcours ......

Gepost door: M@urice | 14-05-08

Voor de rappe !!! 1 Ben reeds ingeschreven voor de Marathon 2 heb zelfs al een kamer in Eden hotel geboekt 3 het wreedste !! ik heb zelfs al een haas !!! :-))))))))Ps ik mail je nog voor het buffet op zaterdag

Gepost door: Katrien | 14-05-08

Wij hebben al een kamer! Da's het voornaamste! Wordt daar ook gelopen? ;-)

Gepost door: Homer | 14-05-08

Eindhoven 1. ik ben nog niet ingeschreven voor de marathon en ga dat niet doen.
2. onze kamer is al geboekt
3. mijn naam is haas voor de halve en mijn maatje is ook al gekend !!!
Ik zal nog een haas-opleiding moeten krijgen vrees ik.

Gepost door: Edith | 14-05-08

Mail. Mailtje zit in je mailbox.
Concreet: ik kom waarschijnlijk af de zondag. Of ik ga lopen hangt af hoe ik de marathon van Keulen heb verteerd de zondag voordien. Maar als ik loop is het om het plezier en om te genieten, niet om een scherpe tijd te lopen.

Gepost door: Gert | 14-05-08

Als ik na Keulen nog kan lopen, kom ik zondag af om 21,1km lopend te genieten of gewoon te supporteren.
Lees ik dat goed - gaat de coach ook naar Keulen ??

Gepost door: philippe | 15-05-08

lawaai maken tja, dat kunnen onze Noorderburen wel hé ;-)
Ook dit jaar ben ik er niet bij, Mario ... ik loop luttele dagen later de marathon in Venetië

Gepost door: geert | 15-05-08

we komen ! Wij komen. Hugo en ik. Ik ben van plan om mee te lopen op de halve marathon (als Mario nog een schemaatje tegen dan uit z'n mouw rolt). Wij zullen ook blijven eten.

Gepost door: kaat | 15-05-08

Hey,
Ik heb al een kamer geboekt in het hotel.
Noteer Muriel en ik er dus maar zeker bij. Ik ga mij inschrijven voor de marahton. Muriel waarschijnlijk voor de halve.

Gepost door: Christophe | 15-05-08

Oei, Mario, ik zie daar ook onze naam tussenstaan bij de deelnemers maar op een vorig berichtje had ik al gereageerd dat ik het weekend van Eindhoven moet werken. Verwisselen met een collega is ook geen optie want dan kom ik de weken ervoor of erna in de problemen ('t zijn weeral drukke tijden, zunne).
't Zal voor in 2009 zijn! Jammer.

Gepost door: betty spencer | 15-05-08

ook slapen ! Ook eten bedoelde ik : slapen én eten. Ik besef nu dat het niet zo duidelijk was.

Gepost door: kaat | 15-05-08

Zelf kom ik wel de marathon lopen in Eindhoven , maar kom niet overnachten(pak de trein) en kan helaas niet komen eten door mijn werk op Zaterdag.
En hopelijk gaan wij elkaar zien.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 17-05-08

De commentaren zijn gesloten.