16-05-08

Galbergen jogging tweede plaats !!

Waar begin ik mee , zit ik nu te denken . Wat is het belangrijkste !

De galbergen jogging!

Na de marathon in visé heb ik zoals ik iedereen aanraad , toch een 4 dagen rust genomen , en iets langer zou nog beter zijn . Maar vandaag was er de galbergen jogging , die ik naar jarlijkse gewoonte altijd mee loop. Het is een vrij zwaar parcour waar ik mijn fartlec training doe en soms mijn  wissellopen. Het zijn rondjes van 4 km die perfect  juist zijn . Ik vond het genoeg om de 4 km te nemen en daarna nog een toerke uit te lopen . Doorvlammen was iets dat ik in mijn koppeke had gestoken . Ik starte dus ook zeer snel en nam dadelijk de éérste plaats in . Na 400 m was Jo Peters al bij me die al lachend precies loslopend mij voorbij stak . Man man ......sommigen kunnen er toch wat van  , maar ik had van hem niks te vrezen want hij deed de 8 km , dus in mijn reeks liep ik nog éérste .  Op km 2 kwamen nog 2 snelle jongens van de club bij me hangen die ook de 12 km deden .En met snel bedoel ik met marathon tijden van 2.40u. Zij gaven wat mee het tempo aan , maar op km 3  kwam een andere loper  mij voorbij gelopen . Allee mario ...dat kunt ge toch niet laten gebeuren . Ik probeerde , echt waar , maar die gast liep zo soepel dat het voor hem precies een spelletje was . Dat kon ik niet aan , maar meer dan 50 m heeft hij niet gekregen . Ik was tweede met een tijd van 15.28 min op 4 km op een parcour dat vol met heuvels zit en altijd op zand lopen is !Ik ben hier best tevrede mee .

Na nog wat gehijg en wat uitblazen , kwam ons vader erdoor die de 12 km ging doen . Met hem heb ik nog wat mee gelopen voor 1 rondje . Daarna dadelijk naar huis . Seffens werken !!

Volgende week woensdag ga ik in ........????? lopen , daar waar edith ook gaat . Hoogstraten denk ik . Maar zal nog even op haar blogje moeten spieken .

De T-shirts en inschrijvingen voor eindhoven !

De T-shirts is weer een succes . Een 30 stuks ong. zijn al in optie ! Ik ben daarstraks naar de drukker geweest en heb 2 modellen gevonden . 1 Model heeft zowel een vrouwelijk en mannelijk model en zeer mooi maar het prijzigste . De kwaliteit hiervan is een echte garantie die ik je kan geven , dit is top kwaliteit . Peggy heeft dit T-schirt in het wit in haar kast hangen en beschrijft het als het beste om mee te lopen . Precies of je niks aan hebt . Vederlicht !!

Het andere T-shirt is één model , dus zowel voor de dames als de heren hetzelfde en zou volgens de beschrijving net hetzelfde materiaal zijn als dat andere , dus ook zeer licht . Maar het heeft op de schouders iets bredere bandjes . Hier is de prijs bijna de helft goedkoper .  Ik heb hiervan 1 T-shirt laten bestellen dat ik volgende week heb en dan kan ik dit even controleren en kijken waar ze op bespaard hebben . Volgens de drukker zit het niet in de kwaliteit maar in het merk en het model .

We behouden de rode kleur . Dat is iets waar de grondleggers van het webloglopen mee begonnen zijn en hier kunnen we niet aan knabbelen . Rood is onze kleur , al zal het rood dat het nu wordt zeker verschillen met wat we al hadden , maar het blijft rood !

De druk achteraan kan !! Dus iedereen kan zijn weblog naam op zijn t-chirt hebben . De prijs hiervan is voor een bestelling voor 30 stuks 5 euro extra per T-shirt . Hoe meer t-shirts hoe lager de prijs hiervan . Dus of wel allemaal , of wel voor niemand . Maar die keuze zal later wel uitwijzen . Dit is en blijft een optie .

Hoe zal het in zijn werk gaan !

Als de prijs en het T-shirt is vast gesteld ( en als het het goedkoopste is dan kost het met blognaam erop evenveel als de vorige T-shirts van 27.5 euro ) dan ga ik een rekeningnummer op de blog zetten en dan kan iedereen zijn bestelling plaatsen en betalen voor een bepaalde datum . Al wie niet heeft betaald krijgt 1 mail gestuurt , en 1 week later plaats ik dan de bestelling voor al wie betaald heeft . Voorschieten of bestellingen doorgeven die niet betaald zijn , doe ik niet . Dat zal iedereen wel begrijpen zeker . Het verdelen van de T-shirts zal op dezelfde manier gebeuren als de vorige keer . Per dtreek gebonden geef ik met iemand een aantal stuks mee die ze dan bij hem of haar kan leveren of gewoon zelf aanwezig zijn op bepaalde loopwedstrijden . Maar dat komt wel los . En de laatste manier is opsturen , maar dit kost ook weer iets , maar dat beslist de persoon zelf .

Eindhoven !!

Ook dit lijkt weer een succes te worden . Dus voor de late beslissers , het kan nog altijd he ! Kamers zijn er nog altijd vrij ! Laten we er weer samen toeslaan met onze nieuwe t-shirts !!!

galbergenjogging

21:13 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

zilver proficiat met uw zilveren plak op de jpogging! Knap gedaan. En alvast merci voor de T)shirts en al het werk (ik wéét hoeveel tijd erin kruipt). Dankjwel!

Gepost door: Julie | 17-05-08

Waar ga ik nu beginnen ... Niet moeilijk ...Proficiat met het zilver !! ja das ook niet gewoon meer !! Bedankt voor het "weg weer geloop" voor de t'shirts EN !! bedankt voor mijn nieuwe schema !! zo rap bediend !! merciekes xxx

Gepost door: Katrien | 17-05-08

Loop t-shirt Ik zou voor de kwaliteit gaan, maar uiteraard ben ik ook tevreden moest het het andere shirt worden.

Gepost door: Gert | 17-05-08

Als prijs voor uw 2de plaats krijgen jij en je vrouwtje van mij het stokje met de favorieten zintuiglijke prikkels. Laat maar eens horen of jullie dezelfde smaken hebben !

Gepost door: jogginggirl | 17-05-08

Knap bezig Amaaai chicke dinges, hoop ook eend ergens 2de te worden.
Proficiat.

Gepost door: Marathonman | 17-05-08

proficiat!!! Goed gelopen Mario! Waaauw!

HOOGSTRATEN! Je komt naar Hoogstraten!
Naar de kermis. Het is Hier Heilig bloed :-)
Misschien zie ik je wel, want ik woon daar.

Dada

Gepost door: Tinne | 18-05-08

T-shirt... knap werk trouwens dat je verricht voor die T-shirts.
INvormTinneke wil er ook graag 1.
En als da klaar is he... manman... dan ikke ok! :-)

Gepost door: Tinne | 18-05-08

Proficiat met de prestatie coach. Goe bezig. En al bedankt voor de t-shirts. Mij mag je ook op de lijst zetten. Einhoven doe ik wellicht mee maar met die blessure durf ik nu nog niets te beslissen. Dus als ik kom zal het zonder overnachting zijn. Als de blessure straks weg is kom ik zeker en vast.

Gepost door: yves | 18-05-08

proficiat proficiat met je tweede plaats
http://loperke23.skynetblogs.be

Gepost door: tom | 19-05-08

De commentaren zijn gesloten.