18-05-08

stokske !!

Rusten na de marathon , minstens 1 week !! Wie kent dat niet onder de bloggers . Ik druk er altijd op en wat doet hij zelf .......na 4 dagen een wedstrijd lopen ! Ja ik kreeg hierover meer dan 1 mailtje , heu 2 voor juist te zijn . Ook het feit 2 marathons te lopen op 3 weken is iets wat tegen mijn raadgevingen stoot . Ja ik zou zelf moeten zeggen dat ik slecht bezig ben . Maar ik heb naar aanleiding van de gekke toeren die mijn angels ( 2 ervan toch ) gingen doen dit jaar , ook besloten om er een gek jaar van te maken . Niet te overdreven , maar toch 4 marathon in gedachte en een vijfde nog op zoek . En aangezien ik van mijn wederhelft niet de toestemming krijg om 4 x een marathon training te beginnen , plan ik ze dicht bij elkaar om toch mijn zin te krijgen . 1 x trainen voor de marathon en er 2 lopen . De volgende 2 marathons zijn Keulen en Eindhoven , 2 op 8 dagen en dan liggen we misschien in de lappenmand ! Daar moet ik en iedereen aan denken als ge zotte toeren uithaalt . In eindhoven ga ik Katrien hazen naar een suppertijd van 3.45 u . En ik keulen ga ik er een zeer doorgedreven wandeling van maken of een slakken tempo . Ik ben nog nooit in keulen geweest , dus ik ga dat daar op het gemakske bekijken :-) denk ik !! 1 Voorwaarde , ons Peggy moet wel verlof kunnen krijgen , want ook hier ga ik dan een weekeindje naar toe . Dus bespaar jezelf de moeite om met te mailen en te zeggen dat ik verkeerd bezig ben ....Ik weet dat zelf ook , maar zolang het zot zijn geen pijn begint te doen , ga ik dit jaar zo rond maken ! Volgend jaar weer wat serieuzer ! Beloofd !!

Het stokske !!

Er is weer een weekje geleden een stokje in de omloop gebracht , om de allerlaatste geheimen van je los te peuteren . Ik kreeg het van  veerle samen met ons Peggy. Die zal seffens nog wel iets posten , want dat is al heel lang geleden . Nu heeft ze zeker een reden !

3 neusprikkels . Wel zo smorgens heel vroeg als ik ga lopen , die éérste geuren van de bossen of de natuur in het algemeen . De geur van pas gebakken appelcake . Ons peggy haar laatste parfum

3 smaakprikkels. Hoe erg het ook is , maar een lekker pak friet is toch niet weg te denken . Kriek van lindemans . En als dessert chocomousse .

3 gehoorprikkels. Mijn kinderen hun stemmetjes . Bryan Adams . Het horen van de stilte !!

3 oogprikkels. Het klinkt misschien een beetje cliche , maar mijn vrouw en kinderen zijn een streling voor mijn ogen . ( ik moet ze dit laten lezen ) Het uitzicht over een eindeloze vlakte of wateren .  Een goei filmke , liefst actie  !

3 huidprikkels. Niet gemakkelijk ......ik weet het wel , maar hoe schrijft ge dit nu een beetje fatsoenlijk ? Wel ik hou het hier op 1 ding en flats het er maar op ..lekker in mijne blote tegen ons Peggy aankruipen  !!!

De twee volgende slachtoffers zijn Wendy en lies . Wendy is een streekgenote , en beiden zijn ze  zopas begonnen  met het trainen met mijn schema's . Ik ben benieuwd !!


Ik had een paar maanden geleden al aangekondigt dat ik weer net als vorig jaar om met de bloggers hier in Mol een lange duurloop te houden in voorbereiding van de marathon in Eindhoven op 28 september . Dit zou dan in de voormiddag doorgaan met daarop volgend een bbq of een buffet naargelang de interessen . De afstanden probeer ik net als vorig jaar op 32 km en voor de halve marathon lopers op 18 km te houden . We lopen in groep aan het tempo van 6.30 - 7 min nargelang wie er komt , maar de minst snelle kan dus zelfs meelopen . Nu is er van mijn kant de vraag , is er meer interessen om dit bv. op de zaterdag namiddag te doen en dan s'avonds of later in de namiddag te eten ? Dus op 21 september . Het zal weer doorgaan op het zilvermeer als startplaats waar men kan douchen . Het eten zal doorgaan ofwel in het zilverbos zoals vorig jaar ofwel op de kleppende klipper , de boot die we ook al ééns bezochten !!

Ik heb de datum nu zelf nog moeten veranderen , Peggy was op het werk al aan het wisselen geweest en melde me dat nu juist voor ik moest gaan werken , na het lezen van mijn blogje . Ze was dit vergeten , dat ik dit zou organiseren !! Dus niet op 27 september , maar op 21 september . Dus een zondag ! Ik ga morgen diegene die al iets gepost hadden nog iets laten weten .Sorry voor het ongemak !!! 

En nu het stokje werpen!

 

 

11:36 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Ik zal er zijn! Ik zal waarschijnlijk wel alleen komen, ventje moet werken. Maar ik zie het helemaal zitten. Voor mij is de bbq in de namiddag het makkelijkst omdat ik niet zolang kan blijven, moet nl mijn drie kleine mannekes op tijd in bed kunnen steken. Maar voor de rest maakt het niet uit!
Groetjes
Wendy

Gepost door: Wendy | 18-05-08

familieweekend Sorry Mario, dat weekend in september zijn wij net op familiewandelweekend... we zullen er dus helaas niet bij kunnen zijn.

Gepost door: Julie | 18-05-08

Mol Als het enigszins kan kom ik zeker af, maar dan liefst op de zondag en maar voor de 18km vermits Keulen 1 week later is. Definitieve bevestiging later.

Gepost door: Gert | 18-05-08

mol Al het kan zijn we ook van de partij in Mol ..
Ik ben sterk aan het verzinnen voor Koln, maar niet om voluit te gaan, eerder om gewoon te genieten. De week nadien loop ik de halve in Eindhoven !!

Gepost door: Edith | 18-05-08

De Kleppende Klipper.... Ik denk dat gans België nu wel weet waar De Kleppende Klipper ligt. Dit restaurant waar we na de weblogloop in Mol al eens lekker aten was deze week uitvoerig in 't nieuws...
Zoals ik de vorige keer al zei zijn we het weekend van de weblogtraining op weekend (what's in a name..)))
Sorry, 't zal voor een volgende keer zijn.

Gepost door: betty spencer | 18-05-08

jammer!! 32 km op 27 september voor mijn marathon aan de zeeuwse kust op 4 october net te kort dag. Zonde!!

Gepost door: Tiny | 18-05-08

Ik pas mij aan ik hou het weekend vrij ...alles is goed :-)

Gepost door: Katrien | 18-05-08

De commentaren zijn gesloten.