19-05-08

De weblog trainingsloop !

Gisteren kondigde ik aan om weer in voorbereiding van de (halve)marathon van eindhoven of .......gelijk waar , weer een trainingsloop te organiseren . Vele hebben daar vorig jaar al aan deelgenomen en dacht dat het hen toch bevallen was . De afstanden zijn 32 km en 18 km tot bij benadering . Ik ga proberen een ander parcour te nemen , want zoals ik al dikwijls gezegt heb , Mol is echt de moeite waard om te lopen - fietsen . Ik kan ook weer zorgen voor fiets kaarten om de wederhelft de gelenheid te geven om samen met ......een toerke te fietsen . En aan  de kinderen is er natuurlijk ook gedacht . Het zilvermeer waar we bij elkaar komen , bied ook verschillende dingen aan om de kinderen te amuseren . Dus voor het hele gezin is er wat . Nu de datum die ik gisteren aankondigde , moet ik hals over kop wijzigen . Het zal een weekje vroeger zijn , dus op zondag 21 september . We vertrekken met lopen om 10.30u om zo rond 13.30 - 13.45 u terug toe te komen aan het zilvermeer . Daarna eten . De prijs hiervan is altijd best te doen . Vorig jaar bbq voor 15 euro pp. dacht ik  . We proveren dit zo ong. hetzelfde te houden , maar het zal ook weer afhangen van het aantal deelnemers . Graag mag je me al een seintje geven .

Vandaag een wisselloop !

Ik was dus redelijk vroeg thuis vandaag , en ben dus ook dadelijk mijn loopbroek in gesprongen . Het weer lonkte me echt naar buiten . Het zou een korte maar krachtige training worden . Een wisseloop van 10 km , met afwisselend 500 m snel en traag . Ik verkoos om terug naar de galbergen te gaan , waar ik vrijdag nog een wedstrijd liep . Na 10 km te zwoegen , hard - stil  , was ik nog niet thuis . Een verkeerde inschatting gemaakt . De laatste kilometers dan maar zeer rustig naar huis gelopen  . In totaal had ik 12.3 km .

Ne een korte douche , ja ja , het water liep niet meer zo goed door , moest ik weer voor loodgieter spelen . Die hele buizen sirk uit elkaar gehaald en een beetje proper gemaakt . Het loopt nu zeer goed door , maar het lekt . De dichtings ring is versleten , dus morgen even langs de winkel en dan is dat weer gefikst .

Daarna verder aan de zolder kamer gewerkt . Dit heeft even stil gelegen omdat de tuin ook zijn aandacht vroeg de voorbije week . En het hout dat ik bijbesteld had moet nog gelevert worden . De laatste loodjes voor de echte afwerking met bureau's en kasten begint , was het afwerken van de schuine plaffond wanden . Smalle planken , fijne nageltjes ......daar kruipt tijd in . Maar 1/4 heb ik vandaag klaar gekregen . Einde deze week moet dit klaar zijn .

Voor de schilderwerken die ik Peggy beloofd had te doen voor ik in Visé ging lopen zijn een beetje verschoven door deze andere werken ten gevolgen daarvan . Maar belofte maakt schuld , en ik prebeer me altijd zo goed mogelijk aan de belofte's te houden . Dus nu ook ! Het zal spoedig geschilderd zijn . Ik heb de schilder gebeld en dat die er zijne plan mee trekt . Als de prijs offerte een beetje mee zit , kan hij starten . Enzo is iedereen content . Ikke een beetje werk uit handen en peggy zit weer proper .

De t-shirts!!

Wel als dit weer geen succes is !! ong 35 stuks in optie . Morgen verwacht ik één t-chirt om de kwaliteit te controleren . En als het kan en mag , breng ik het woensdag even mee naar Hoogstraten , zo kan Edith het even passen enzo haar keuze van maat doorgeven .Ook de prijs zal ik dan bekent maken en de keuze welk het geworden is . Zo kan ik toch iedereen een beetje het gedacht geven van een grote of kleine maat te nemen . Ze zijn in verschillende maten te verkrijgen . En dan kan ik begin volgende week een rekening nummer op de blog zetten waar jullie je bestelling kunnen plaatsen en de maten en het aantal stuks doorgeven . Dus hou het een beetje in het oog  allemaal .

 

21:09 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Of ik nu loop of fiets of zwem...
Mol mag me verwachten :-)

Misschien zie ik je woensdag ook wel even (maar ik ben er pas tegen 20u).
Succes en veel plezier!

Gepost door: Tinne | 20-05-08

1 week eerder dus. Wederom hetzelfde antwoord, waarschijnlijk wel, maar dan nu wel voor de 32km als ik kom. Maar bevestiging volgt later.

Gepost door: Gert | 20-05-08

21 september Helaas ben ik er 21 september niet bij. Loop dan de halve marathon van Cranendock (Vlabkij de Belgische grens ...)

Gepost door: M@urice | 21-05-08

21 sep zou moeten lukken denk ik, dan ook ineens voor de 32 km als langste duurloop voor Keulen ;-)

Gepost door: Ruthje | 22-05-08

De commentaren zijn gesloten.