23-05-08

We lopen terug !!

Eerst het belangrijkste vermelden voordat ik julie ga vervelen en dit dan misschien op het einde niet meer lezen . De t-shirts kunnen besteld worden . Ik heb naar iedereen een mail gestuurd waarin een inschrijving of bestelbon zit . Die zou je dan moeten invullen zodat ik alle gegevens van julie heb om de bestelling te plaatsen . Wie die mail niet gehad heeft , geef me dan een seintje , dan stuur ik hem dadelijk door via mail dekkersmario@skynet.be !  De stortingen kunnen gebeuren tot 5 juni . Dan sluit ik het af en kan ik de bestelling naar de drukker doen . Het zou dan ong. een 8 werkdagen duren en dan zouden ze klaar zijn .


Het lopen dus . Na die stomme val deze dinsdag had ik me dadelijk wat onstekingremmer genomen en wat zalf gesmeert op de pijnlijke plaatsen . De training die dag had ik gestaakt , maar het werken daar zou ik niet voor passen . Nu van een ladder vallen klinkt natuurlijk heel erg , maar ik heb nog veel geluk gehad en met een lichte rugpijn een pijnlijke voet was ik ermee vanaf .

De dag erna , op woensdag dus had ik plannen gemaakt om in hoogstraten te gaan lopen . Het is de geboorte plaats van één van mijn angels ( edith ) . Ik werd hier echt naartoe getrokken , gewoon omdat dit de meest perfect georganseerde stratenloop is hier in de kempen   .  Veel lopers , veel supporters , en allen in feest stemming . Volgend jaar ben ik er weer . Het nadel was , dat ik geen voor inschrijving had en dan moest lopen zonder nummer en niet in de uitslag kwam .  5 km zou ik gaan doorvlammen , maar door de versperingen van iets minder snelle lopers , was ik erin geslaagt om na 600 m al 3.20 min onderweg te zijn . Dit word niks vandaag . Te veel volk voor mij . Ik even gewacht op Edith en dan met haar samen gelopen . Ze wilde vandaag echt gaan voor een pr. + keek heel haar familie toe of liepen zelf mee . Ze moest hier scoren en die drang was er ! Het hele versleg over haar wedstrijd zullen de meesten al wel op haar blog gelezen hebben .Dus ga ik er enkel maar iets aan toevoegen  . Deze dame heeft echt heel veel karakter !! En denk nu niet dat het iemand is die een zee van tijd heeft en er zo maar op los kan trainen .  3 x in de week lopen , meer niet heeft ze gevraagt , en de trainingen die ze dan moet doen doet ze ook !! Lukt er iets niet of twijfeld ze aan iets , weet ik dat voor de training en niet erna !! Ze zal weer scoren of toch proberen in Minderhout en brecht  . Telkens op de korte afstand . Ik ga daar zeker op één van beiden zijn , maar liefst op beiden . Het was me een plezier om naast je te mogen lopen !

Vandaag dus mijn éérste training terug . 2 km in en uitlopen . 100 - 200 - 400 - 200 - 100 m tegen 21 sec/100m met 100 m rust tussen / 1 km loslopen / 200 - 400 - 800 - 400 - 200 m tegen 21 sec/100m Rust 200m / uitlopen .

De training voelde echt goed aan ! De hartslag zakte binnen de 45 sec onder de 100 . Morgen en lichte duurloop van 10 km aan 5.30 min.

13:35 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Goed dat het beter gaat met jou!

Leuk dat je er was!
Sorry dat ik er niet was.

Gepost door: Tinne | 23-05-08

oef ! goed dat het weer goed gaat !

Gepost door: kaat | 23-05-08

(ouwe) taaie alé taaie (grapje) ben blij dat het weer ok is met je , de gouden handjes van Peggy ????????????

Gepost door: Katrien | 24-05-08

Bedankt dat jullie in Hoogstraten waren .. en het is allemaal een kwestie van organisatie .. met een goede planning is alles mogelijk .. Zelfs een marathon lopen !!!

Gepost door: Edith | 24-05-08

De commentaren zijn gesloten.