25-05-08

Slapen ....niks van !!

Vrijdag avond vertrok ik zoals elke week om 21.45 u naar het werk . onderweg kreeg ik een berichtje op mijn gsm. "hoe laat gaat ge morgen lopen " afzender Stefan ! Omdat een berichtje sturen nog net iets moeilijker gaan dan bellen terwijl ge rijdt , belde ik hem even op . Ik ga morgen dadelijk na het werk lopen , zo rond 6.30u - 7.30 u ten laatste . Zo vroeg .......wacht tot 7.30 u , en dan loop  mee ...als dat goed is ?

Zo werd het na een rustige nacht 6.45 u dat ik thuis was , maar met ne geweldige slaapkop . Ik stuurde een berichtje naar Stefan .....ge moet niet komen , ik ga slapen , veel te moe om te lopen ! 5 min. later , ik had me juist op de zetel gelegd, want het bed was niet vrij ( en niet door wat ge nu denkt , maar ons Femke heeft de gewoonte van op vrijdag avond bij de mama te slapen ), toen de bel ging.  Dag Mario ....ik was al onderweg toen ik je berichtje kreeg ( t'is 10 min. rijden ) en dacht ik rij maar verder , want ik kom ook om een t-shirt te bestellen en te betalen . Nu hij toch tot hier gekomen is , ben ik ook maar mee gaan lopen . En ééns je weg bent verdwijnt al je vermoeidheid . Ik kreeg terug meer energie en na 10 km rustig lopen tegen 5.30 min/km waren we terug thuis . Het deed echt deugt . Na een douche heb ik me terug getrokken op mijn zolderke om mij nog wat te amuzeren . Ja werken kan ik het niet noemen . Als ze me die uren die ik daar al vertoeft heb moesten betalen , dan zou niemand zijn zolder door mij laten afmaken . Maar ik doe het enkel waneer ik goesting heb ( ja wie niet ....:-) )!

Gisteren avond moesten we bij mijn moeder gaan eten . Ze tracteerde voor haar 61 mooie jaren die ze al gekregen heeft in het zilverbos ( kent iedereen alvast wel ) . In het begin vonden we de locatie wat raar in vergelijking met andere jaren  , maar omdat we nu  een redelijk snelle tweeling van mijn zus erbij hebben , was deze keuze de beste . Veel plaats en niemand die er zich aan ergert dat die twee wat rond lopen . Het eten was ook lekker . Peggy en ik namen allebei een vispannetje met pure . 2 grimbergen erbij , en als afsluiter een Dame Blance . Meer moet dat niet zijn . Wij hadden de bomma ook een mooie verassing gegeven . Op 21 - 22 juni mogen zij een weekeindje naar Doornik . Kamer met onbijd en s'avonds een 4 gangen diner op het teras ( hopelijk ) met uitzicht op de stad . Het hotel is rustig gelegen op een heuvel . Na wat ze het hele jaar voor ons en onze kinderen doet , is dit een kleinigheid die ze verdient heeft . En ons vader mag mee !!

Vandaag zijn er weer vele naar Brussel om er 20 km te gaan genieten . Wat ben ik jaloers dat ik er niet bij ben  , maar soms ......gaan andere dingen voor en altijd mijn zin door drijven is ook niet de manier om het evenwicht te bewaren in een gezin.  Maar er zullen weer een paar bloggers en niet bloggers aanwezig zijn die vorig jaar me mailden  . Ik loop al een paar maanden  en kan nu vlot de 5 km lopen . Is het mogelijk om een schema te maken om de 20 km van brussel te lopen , want ..........Iedereen had er wel zijn reden voor . Ik ben nu benieuwd wat het geworden is . Opgevers zijn er natuurlijk ook bij . Het is dan ook niet te onderschatten ...... 20 km lopen .

Morgen ga ik een wisselloop van 10 km doen . Ik ben mij nu aan het voorbereiden voor de 10 km hier in Mol . Ik probeer de t-shirts tegen die tijd klaar te hebben , en dan kunnen diegenen die het zien zitten om tot hier te komen er al ééntje hebben . Maar ik ga in de volgende maanden zeker aan een paar wedstrijden mee doen verdeeld over het land  om de t-shirts zo dicht mogelijk bij de bloggers te brengen . En dan kunnen ze die zelf aan de afwezigen in hun buurt verdelen . Voorstellen van wedstrijden mogen altijd jkomen , maar niet de éérste 2 weken van juli . Dan is het volledige rust en ben ik met vakantie . centrumloop

 

Ik zou zeggen .....Kom maar af ! Het is een perfect afgemeten en snel parcour ! Dus wie een pr wil lopen ...is dit het moment !!

19:09 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Knap om na een nachtdienst te gaan hardlopen, ik kan het niet!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 25-05-08

Slapen is voor watjes (zoals ik...) en in Mol gaan we nog eens serieus vlammen en proberen onder die 45 min te geraken.

Gepost door: wim | 25-05-08

Geen Mol voor mij op 28/6. 28/6, dan zou ik me in 3 moeten kunnen verdelen. Die dag zou ik op 2 fuiven moeten zijn, een collega die 30 wordt en een kameraad 50. Maar het zal de trouwfeest worden van de oudste dochter van 1 van mijn broers. Het eerste van de 10 kleinkinderen van mijn ouders die trouwt.

Gepost door: Gert | 26-05-08

Opgeven in Bruxelles ? ? Die wedstrijd herinner ik me als een loop waar je werkelijk gedragen wordt door het massale publiek. Mocht het even niet goed gaan dan wordt je echt vooruit geschreeuwd. Dit jaar was ik helaas te laat met inschrijven maar in 2009 ben ik er wel bij ; U dan ook weer ? ?

Gepost door: Bjorn Paree | 26-05-08

Goeie tip. Als ik zo blijf vooruit gaan kom ik misschien ook af.

Gepost door: yves | 26-05-08

i'll be there! Ik ga er zijn en zeker een pr lopen!!! Neen, ik ben geen dikkenek, het is mijn eerste wedstrijd!! Dus wie nie lopen wil kome supporteren. Het is er ook braderij, dus animatie genoeg. Groetjes Wendy

Gepost door: Wendy | 26-05-08

De commentaren zijn gesloten.