26-05-08

Wisselloop van 8 km

Ja ik heb het op een redelijk korte loop gehouden . Geen tijd was de oorzaak . 500 m loslopen en 500 m tegen 4.30 min. en dit afwisselen . Ik vind dit één van de plezantste trainingen op duurlopen na . Dat is bij mooi weer echt genieten .Nu ik ga het hierbij houden . Zoals ik al zij , geen tijd !

De bestellingen voor de t-shirts mogen ook gaan komen ! Ik heb momenteel de helft van hen die er ééntje wilden , zoals ze op de blog vermeld hebben . Dus gelieve er niet te lang meer mee te wachten om je bestelling te plaatsen . Ik heb de meeste mensen een mail gestuurt waarin een formulier bij zat om je bestelling te plaatsen . Diegene die dit nog niet gekregen hebben gelieve me te mailen en dan stuur ik het dadelijk door .

Hieronder kan je het model voor de dames , maar dan wel in het wit ! Dus rood is wel onze kleur he !!t-shirt
 

Je ziet dat het aan de armen mooi aansluit . Dus vrouw vriendelijk !!

18:15 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Sjiek he! ik kijk er al naar uit om daarmee rond te huppelen!
:-)

Knap dat je dit allemaal regelt! Merci.

Gepost door: Tinne | 26-05-08

THE BLOGFATHER Wat zouden wij zijn zonder hem "La Papa" Don "Mario" Corleone ! Grazie !

Gepost door: Katrien | 27-05-08

pasmaten ? kun je mss zeggen of we het model ergens kunnen passen . Een T shirt met enkele cm te veel is niet zo erg, dat kan wel wat speling hebben, maar voor een singlet kun je mss toch beter merk en winkels vermelden, zo vermijd je onnodige aankopen.
En ik denk niet dat je damesshirtjes aan de heren kwijt zal geraken als de maten tegenvallen.
Te groot EN te klein is een probleem bij damessingletjes. (armgaten , borst/buikomvang : niet iedereen heeft Peggy's maten ;)
Zelf heb ik al een shirt, en omwille van het gebrek aan pasmaten durf ik geen extra mouwloos shirt te bestellen (en nee, ik zal er niet voor naar Mol rijden :)

Gepost door: jogginggirl | 28-05-08

Laat ze maar komen. Een nieuwe start met een nieuw blog t-shirt.

Gepost door: yves | 29-05-08

De commentaren zijn gesloten.