29-05-08

versnellingen + t-shirt voorstel !

Ja ik weet het ..ik ben er wat laat mee. Dit is de training van dinsdag waar ik het nu over heb. 3 km in en uitlopen / 10 x 300 m tegen 22 sec/100m Rust 100m .

Tijdens de rust wandelden we ong. 70 m en dan zat de hartslag al onder de 105 slagen , en de overblijvende 30 m in lichte looppas .

Gisteren heb ik niet gelopen . Onze tuin stond te smeken om zijn onderhoud . Dus gras maaien , haagjes scheren , sproeien tegen bladluizen .....Allee het is weer proper !

Vandaag gaan we een 12 km lopen tegen 5 min/km met 10 x 100 m versnellen . Zaterdag is er een wedstrijd in Neerpelt . 5 of 10 km . Ik ga daar voor de 5 km doorvlammen . Ik hou het nog op de korte afstanden om mijn basis snelheid nog wat op te krikken . Tegen 28 juni gaan we hier in Mol voor de 10 km denk ik . Een beetje afhankelijk wat de uitslagen op de komende wedstrijden zijn . Brecht  en Minderhout staan ook op het lijstje .

Ik wil iedereen al bedanken voor de zeer vlotte bestellingen en  betalingen van hun t-shirt .

Nog een voorstel ( kwam van een blogster , maar uit het oog verloren )

Wie wil er een t-shirt als supporter . Dus geen loop t-shirt , maar een zeer goedkoop modelletje , dus heel simpel , maar wel rood met ons logo . De druk kosten gaan hierdoor ook zakken voor de andere t-shirts , maar toch rekening houden dat de druk nu ong. 10 euro kost ( is 5 kleuren druk ) Hier zit een groot deel vaste kost in die zakt door het aantal te drukken t-shirts . De prijs voor een simpel t-shirt is dacht ik ong. 5 euro . Dus samen geteld 15 euro . Als er mensen zijn die dit wensen , gelieve dit te mailen en dan bestel ik die ook nog bij . Ik stuur je dan wel een mailtje met de juiste prijs volgende week , en dan kan je me het bedrag weer overschrijven . Maar ik denk dat het éérder minder is dan 15 euro . De overschot van de totale vermindering die we dan bekomen zal ik bij levering in een envelop terug bezorgen of misschien een extra t-shirt om ergens als blogprijs te verloten .

Dat zien we wel . Eerlijkheid voor alles !! mijn mail is : dekkersmario@skynet.be  

12:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Christ mijn touwste supporter !! wil er eentje , moet toch kunnen opvallen in Eindhoven hé ;-)))

Gepost door: Katrien | 29-05-08

De commentaren zijn gesloten.