04-06-08

Dat ik weinig blog is de schuld van ......

katrien en edith . Via hen zijn er deze week 7 nieuwelingen bijgekomen die een schema willen .  Deze twee dames zijn een voorbeeld voor hun lezers van de blog . Ik vind dit natuurlijk supper , maar ga er nu toch weer even en stop op zetten . Al wie nu in mijn mailbox zit , heeft zondag zijn schema , maar de rest zal even geduld moeten hebben tot augustus .

De t-shirts!

In totaal heb ik nu 28 betaalde t-shirts en nog 4 die nog betaald moeten worden . Morgen is het 5 juni . De laatste dag om je t-shirt te betalen . Ik weet het , het klinkt weer streng , maar ik heb  2 weken geleden een datum vast gesteld , dus ruim tijd om te storten  , en zal me daar ook aan houden . Morgen middag kijk ik de rekening na en zal bestellen wat betaald is . Komt er nog een betaling achterop , zal ik die onmiddelijk terug storten . Het de drukker gaan lastig maken met nog wat na bestellingen , doe ik niet . Dat vertraagt de rest ook .  Alvast allemaal bedankt ! We zullen schitteren in onze gloed nieuwe outfit .

En trainen doe ik ook nog !

Gisteren waren het versnellingen . 3 km in en uitlopen . 10 x 400 m tegen 22 se/100m Rust 200m dan uitlopen . Het ging zeer vlot , en het tempo was perfect , ondanks het zwoele weer . Mijn hartslag ging soms wel tot 185 - 187 wat voor mij toch een 10 slagen te hoog is bij dit soort trainingen . Maar bij de rust zakte hij peilsnel , wat toch uitwijst naar een goede conditie . In het weekeinde zou ik ook nog graag ergens een wedstrijdje mee pikken , niet te ver van mij deur . Maar ik ben nog niet gaan kijken . ( ik zal het aan ons vader wel ééns vragen waar hij gaat lopen , en dan ga ik mee ) .

De Efteling !!

De verassing was enorm voor de kinderen . We hadden er geen woord over gerept en omdat ze in de auto geslapen hadden , stonden we geparkeerd toen ze hun ogen open deden . Joepie ........de Efteling !!! Bedankt papa en mama en een dikke kus was wat wij ervoor kregen . Peggy heeft het op haar blogje al beschreven , maar hier komt bij mij het kind weer boven . Er was niet overdreven veel volk en langer dan 15 min heb ik nergens moeten aanschuiven . Spijtig dat het om 18.00 u al dicht ging .

Wie komt er volgende week naar brecht lopen ?

19:46 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Pallieterjogging Lier nu zaterdag is er de Pallieterjogging in Lier Mario, normaal gezien ga ik er ook naartoe voor de 10 km (maar géén PR-poging!! ;-))

Gepost door: Ruthje | 04-06-08

Ik begin te blozen alé Mario dat zal wel niet daar alleen aan liegen ! je bent gewoon goed hé manneke en wij proberen ons best te doen ,en voor de rest zijn we je heel dankbaar ;-) voila met dze weet je het nog ne keer ;-)

Gepost door: Katrien | 04-06-08

please mijnen pascal heeft dat heel de tijd uitgesteld, ik word toch niet geschrapt hé ..... vrijdag max. staat het op de rekening please please please

Gepost door: runswimgirl | 04-06-08

in het weekend kan je ev terecht voor de loop in leopoldsburg!

Gepost door: dirk | 05-06-08

Weet U wel hoever Aalsmeer-Brecht is ? ? ? ;-) ha ha ha

Mooie training en de Efteling - wist U dat ze daar een hotel hebben ? ?

Gepost door: Bjorn Paree | 05-06-08

Je hebt het er druk mee en voor je kinderen kan je niet meer stuk!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 05-06-08

Brecht Hoi Mario,

Ik pleit schuldig wat jouw tijdsnood betreft! Mea culpa, mea culpa. Maar zoals ik al schreef: laat je niet opjagen. Ik heb tijd genoeg.

Wij komen met een delegatie van onze club ook naar Brecht. Op voorwaarde dat het geen 30° is. Anders is wordt ons groepje uitgedund, vrees ik. Welke afstand weet ik nog niet.

Dan kunnen we misschien eens kennismaken in 't echt?
Het zal een thuiswedstrijd zijn voor Elastimam. Kan ze nog eens vlammen!

Gepost door: Sandy | 05-06-08

Brecht MInderhout Eerst minderhout (14e) en dan brecht (20e). Ik zal van de partij zijn .. dit zijn voor mij thuis-wedstrijden. Maar zal nog wat moeten trainen.

Gepost door: Edith | 06-06-08

De commentaren zijn gesloten.