06-06-08

rust rust

Ik was vandaag echt moe van het werk thuis gekomen . En in slaap vallen is dan echt geen probleem , maar na een uutje of 3 - 4 wordt ik altijd wakker. Daarom had k per uitzondering ééns een slaap pilltje genomen . Ik dacht zo , ik neem éérst een pilletje en ga dan nog mijn boterhammetje eten met een tasje soep .

Ik werd daarjuist wakker  gemaakt door ons femke omdat de frietjes er waren . ( vrijdag = frietdag ) Toch nog een beetje suf strompelde ik uit mijne zetel , want dat is de plaats waar ik op vrijdag altijd slaap bij een filmke waar ik nu na 7 weken het einde van gezien heb.

Het éérst wat mijn lieve schat zij , WAAR HEBT DE GIJ INGEZETEN !! Toen bekeek ik mezelf een beetje beter en ik was één en al soep . Eten in mond Mijn broek t-shirt de zetel moesten eraan geloven . Dat zo een pilletje zo straf kan zijn . Omgevallen van de vaak ! met soep!!

Lees nu ook  onze blog waar ik spoedig reactie op verwacht !!


Lopen ..................................Het is stiestig gesteld daarmee !

21:07 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Een kleine pauze inlassen ... ECHT DOEN !!! luisteren naar je lichaam zijn nogthans de wijze woorden van een coach !! nietwaar ? geniet van jullie weekendje !!

Gepost door: Katrien | 07-06-08

Oei Zeg coach, wat lees ik hier allemaal? Dringend nood aan rust zo te zien! Zet die loopschoentjes even op zij en geef jezelf wat rust, daarna zal het beter gaan. Toch geen brandwonden aan die soep overgehouden mag ik hopen?

Gepost door: Julie | 07-06-08

Rusten, Rusten... hoezo?
Wat zeggen die dametjes hier allemaal?
Je roes zal nu wel uitgeslapen zijn zeker :-)
Ne lekker weer energie op doen tijdens een zalig loopje! Geniet ervan!

Groetjes

Gepost door: Tinne | 07-06-08

Op je plaats! Ja..Mario je dames zetten je met je eigen woorden mooi op zijn plaats. En terecht;-)

Gepost door: Tiny | 07-06-08

Zelfs onze supercoach heeft af en toe eens rust nodig. Doen Mario !! Rusten is zalig !

Gepost door: philippe | 08-06-08

De commentaren zijn gesloten.