08-06-08

Het was gewoon te veel deze week !!

Het is van dinsdag geleden dat ik nog gelopen heb . Verschrikkelijk is dat ! Als zegt men gevoel nu , doe er nog maar een week bij . De goesting is en was er niet . Vrijdag was het éérste bewijs er al dat ik even over de toeren ging.  Niet dat ik op het werk zo veel meer uren moet koppen . Maar het is de combinatie van alles . En begin nu niet dadelijk te denken dat die t-shirts er voor iets tussen zitten . Dat verloopt vlotter dan ik had verwacht . Iedereen heeft tijdig betaald , op 1 na , maar dat komt wel inorde ! Van je hart een steen maken doen de beste zakenmensen en zouden die in de kou laten staan hebben , maar er zijn ook andere goede die al eens een ricico nemen , dus ofwel , hij betaald , en anders heb ik een t-shirt voor als ik nog een paar kg bij kom . Dus dit is voor mij pure ontspanning en iets dat even tussen door gebeurt.

Maar thuis ligt er ook werk en het afmaken van de zolderkamer is voor 99 % klaar nu . Ik ben niet meer gevallen , maar zo af en toe een mep op mijne duim moest toch kunnen .  :-)

Het was vooral slaap tekort . Ik moet me meer regelmaat aanleren om te slapen . Ik denk ook door het ouder worden al  ( man wat haat ik dat woord ) ,  voel me nog net 18 , dat ik meer slaap nodig heb.

Vandaag ga ik nog het schema maken van Luc Cambre ( geen blogger ) En nu moet ik afsluiten want mijne grote baas heeft gebeld dat ik, ze moet komen halen op't werk . Het is uitgelopen wegen tentoonstelling- opendeurdag !!

Morgen ga ik zeker lopen !!!!!!

 

17:50 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (7) |  Facebook

Commentaren

Luc is wel een blogger hoor: http://keep-on-runner-luc.skynetblogs.be

Gepost door: Ruthje | 08-06-08

rustig aan Rustig aan Mario, je lijkt jezlef voorbij te willen hollen. Als je gevoel zegt van nog te rusten, doe dat dan vooral. Het moet plezant blijven he, 't is dat je lijf het nodig heeft :-) Niets forceren! EN met al die schema's en T-shirts, dat is ook niet rustgevend he, ik weet dat wel!

Gepost door: Julie | 08-06-08

lichaam Uw lichaam wil gewoon zeggen dat je het rustiger aan moet doen .. hier moet je naar luisteren .. dat is je eigen coach !!! Niks forceren he !!

Gepost door: Edith | 08-06-08

Italia ... Deze week ga ik me werk maken van enkele mooie (romantische) plaatsjes rond Peschiera (Garda) je kan dan wat wegdromen en op je vakantie gaan denken ,zo kan je niet verder dan wat rust te nemen ,Haaaaha we kunnen je moeilijk vastbinden hé

Gepost door: Katrien | 08-06-08

Af en toe de riem er eens af moet ook kunnen 'k zie je deze week wel weer ergens opduiken ;-)

Gepost door: wim | 09-06-08

Ai! Blijkbaar een beetje behoefte aan rust. Kan ook eens deugd doen hé ;-). Ook nog eens bedankt voor de mooie reactie op mijn blogkse, het motiveert mij enorm. Moet zeggen dat het kriebelt om zaterdag mee te doen aan de wezeljogging, maar mijn ventje moet werken en onze babysit(moeder) is op vakantie. Jammer! Maar 28 juni zal ik er staan!
Groetjes
Wendy
En veel plezier bij uw loopke van vandaag!

Gepost door: Wendy | 09-06-08

en... en vergeet overmorgen ook niet hé ;-)

Gepost door: kj | 09-06-08

De commentaren zijn gesloten.