09-06-08

 

gompel
Vandaag dan toch terug de loopschoenen aangetrokken . Wat deed dat deugt . Ik heb er dan ook dadelijk een toerke van bijna 14 km van gemaakt . Nog maar net vanhet werk thuis en dan al lopend naar mijn baas zijn nieuwe woonst . Allee nieuw , hij woont er nu bijna een half jaar , maar was nog niet binnen geweest terwijl het helemaal af was . Het toerke dat dat mee bracht was niet zo schitterend , maar ik passeerde wel langs een blogster die op de gompelbaan woont , snelheidsduivel wendy . Welk huis weet ik niet maar ik moet er toch langs gelopen zijn . Dus bij mijn baas toegekomen in wezel , een dorpke verder kon het watertanden beginnen . Knappe tuin .......maar te veel werk voor mij , ik ga liever lopen of genieten van een iets kleinere tuin . En binnen is duidelijk te merken wie er als gast of als baas zijn brood verdient. Maar het is hem gegunt , het was hij die ook de ricico's genomen heeft .

Na een 15 min. watertanden en wegdromen , moest ik terug door de hitte door worstelen . Ja 28 graden voorspelden ze en volgens mij was het daar naar mijn gevoel niet ver af .

Morgen versnellingen en dan zou ik graag tegen zaterdag weer vlammen in wezel op de 6 km . En dan op vrijdag avond  20 juni ga ik naar de thuis basis van Edith en Frank  om er een 5 km dacht ik door lopen . Maar het zal dan wel een gejaag worden want ik moet s'avonds nog gaan werken . Maar daar wil ik gaan lopen !! Edith gaat daar weer een pr lopen . En ik wil erbij zijn als ze op dat podium staat !!

En n u slapen !! Mijn leven niet meer in de gewoonte van vorige week laten vallen . Morgen heeft Phillippe en Yves hun schema !!

20:42 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (6) |  Facebook

Commentaren

Wow! Mario komt de show stelen in Brecht!!

Gepost door: Homer | 10-06-08

Niet gezien! Jammer dat ik je niet gezien heb, meestal zie ik elke loper wel passeren en dan blijf ik die volgen tot ze uit mijn zicht verdwenen zijn :-). Volgende keer als ge passeert moet ge maar eens zien naar nummer 73, wij hebben zo'n grote huisnummer met al de leden van ons gezin op. Hopelijk heb je goed geslapen en lukken de trainingen terug goed en veel succes zaterdag!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 10-06-08

Veel succes in Brecht Mario en alvast bedankt voor het schema.

Gepost door: yves | 10-06-08

Lekker slapen en uitrusten en veel spullen geeft ook alleen maar werk en zorgen!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 10-06-08

PR Een PR zal het zeker zijn, want ik heb nog nooit 6.6 km gelopen. Het zal een snelheidstraining zijn ..

Gepost door: Edith | 10-06-08

Ik kan bij niet wachten op m'n nieuw schema ! Merci coach.
Veel plezier en succes in Brecht !

Gepost door: philippe | 11-06-08

De commentaren zijn gesloten.