11-06-08

Opgeven op een training !!!!

Gisteren stond er een zeer zware training op het schema . 10 x 600 m in 22 sec/100m . Dat is tegen 3.40 min/km . Normaal gezien is dit geen probleem , maar na zo 1 week niet gelopen te hebben viel dit echt tegen . De vorige versnellingen van vorige week dinsdag waren 10 x 400 m en die verliepen echt vlotjes . We hadden een groepke van 6 en ik liep zoals gewoonlijk op kop om het tempo aan te geven samen met koen . Elke 600 m werd tot op de sec na juist gelopen .Maar toen één van de oudere en betere garde zich bij ons voegde en zich mee aan kop zette , liep die juist altijd zo 1 m voor je wat mij voledig uit mijn tempo bracht .Bij elke controle op 100 m zag ik dat het te snel ging en minderde wel mar er werd geen enkele meer juist gelopen . Iedereen liep over zijn kunnen . Zo hebben we 2 x 600 gelopen en toen ben ik van kop gegaan om me achteraan te zetten . Ik kon zo geen 10 versnellingen aan . 3.40 is voor mij echt wel de limiet , en als ze er dan juist al 2 van 3.20 gelopen hebben is mijn grens vlug bereikt . Ik bekwam  hartslagen van 190 . Na 200 m in de achtste versnelling ben ik eruit gestapt . Ik zat al aan 185 hartslag , mijn borstbeen begon pijn te doen . En ik kreeg een branderig gevoel van binnen . Niks meer uitgelopen ! Dadelijk naar de douche en tot op dit moment , 18 u later heb ik dat branderig gevoel nog . Het is al wel beter , maar ik ben veel te diep gegaan , en dat op training ! Dit is nu wel het stomste wat ik kan doen .

Vandaag ga ik nog een 5 km loslopen - genieten samen met ons Femke op de fiets .

De namen achteraan op de t-chirts gaat zeker door ( of de drukker moet met een speciaal fabeltje afkomen ) Maar ik denk dat de grote meerderheid al gemaild heeft wat erop mag komen . We gaan schitteren !! Straks zet ik een lijstje op de weblogunite  wie er allemaal een t-shirt besteld heeft met de naam achteraan erop . Zo kan jezelf nog eens controleren ef ik alles juist heb .

 

13:31 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

Een spoedig herstel - trainingen mag je best afbreken ; het gaat toch om de resultaten in de wedstrijden.

Gepost door: Bjorn Paree | 12-06-08

Wees toch maar voorzichtig !! niet al te veel hooi op je vork nemen , lukt het niet voor wat kalmer aan te doen ? denk dat Peggy je toch ga moeten vastbinden hé !!

Gepost door: Katrien | 13-06-08

De commentaren zijn gesloten.