16-06-08

 

+++
Dit toerke heb ik vandaag weer gelopen. Een totaal van 10.3 km . Het ging zeer vlotjes .  Het tempo dat ik liep was 5.15 min/km .

We naderen de vakantie . Voor velen wordt het hoog tijd denk ik dat ze er nog ééns tussenuit kunnen. Ook wij trekken er dit jaar weer vantussenuit. Het zal dit jaar Italie zijn . Ons katrien is voor mij een heuse mini reisgids aan het opstellen . Het wordt 1 week van het ene bezinswaardigheid lopen naar de anderen . We zullen ons zeker niet vervelen .

Ook een weekeindje de'n Haag is er geboekt door Peggy , samen met haar zus om mij en mijn schoonbroer te verassen . Vorig jaar hebben we in scheveningen de bloemetjes gaan buiten zetten .......en dat was daar reuze meegevallen . Zuipen ......zou je mij niet aangeven ( hoop ik ) , maar daar had ik me volledig laten gaan . We bestelde ze toen met halve liters ....en denk nu nog dat in dat bier bijna niks inzit van alcohol want ik was niet zat te krijgen . Ne ferme lodder aan mijn tong , ja , Lachen voor de meest onozele dingen , maar zat waren we niet ! :-)  Dit jaar gaan we dat in de'n Haag overdoen .

Ook heb ik al kaarten voor plopsa land , walibi . Vervelen gaan we ons zeker niet doen . En nu denk ik erover om nog een hotelletje te boeken in Oostende op 27 julie . Dan is het daar lopen , enzo heb ik ook weer mijn goesting .:-) En anders een dag bezoek  .

Alles begint echt vlotjes te verlopen met het organiseren . De bestellingen rond de t-shirts zijn inorde . Iedereen heeft er zijn naam opstaan . Er zijn een paar supporter t-shirts besteld . Dus als de drukker uit vakantie komt , kan hij dadelijk beginnen . Hij beloofde mij ong. 5 juli alles klaar te hebben .

Met de reservatie's in het hotel eden crown hotel te eindhoven begint echt vlot te verlopen . Ik denk dat we meer kamers zullen hebben dan vorig jaar . Denk ik toch ! OOk zullen er een groot aantal nieuwelingen daar aanwezig zijn die sinds kort beginnen trainen  zijn met mijn schema's .

Ik kijk er al naar uit om ze te ontmoeten !

19:51 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Weer iets meer lucht!! Aan je training te zien is er weer iets meer lucht in je tijd. Da's best want tijd te kort of werk teveel is allebei lastig.

Gepost door: Tiny | 16-06-08

GELUKZAK !!!!!!!!! dat gaat weer dik in orde zijn ;-) ps de rest voor Italie komt nog ,ben nog aan het wachten op een mailke voor eten & drinken ginder (vooral drinken;-) )

Gepost door: Katrien | 17-06-08

reisleider zeg dat wel "gelukzak" .. jullie hebben (ook) een mooi vooruitzicht .. aftellen naar de vakantie !!!
Tot vrijdag !!!

Gepost door: Edith | 17-06-08

TSHIRT ik zal (bère - zoals mijn bijna 14 jarige zoon op z'n Westvlaams zou zeggen) TROTS zijn op mijn tshirtje ! Nu nog een beetje kunnen lopen (maar met jouw schema's komt het OK !) Efkens nu wel focusseren op mijn zwemwedstrijd volgende week !

Gepost door: runswimgirl | 18-06-08

De commentaren zijn gesloten.