18-06-08

Prachtige training , gisteren !

Vorige week dinsdag poste ik nog dat ik me helemaal stuk gelopen had met de versnelingen 10 x 600 m in 22 sec/100m . Die gingen door omstandigheden veel te snel . ( lees vorige week dinsdag )

Nu was de training nog een beetje zwaarder , en vreesde dus weer voor hetzelfde . Ja als ge naar een club gaat , en je loopt in groep , heb je de neiging om de groep waarin je loopt ook te volgen , ùet de gevolgen vandien als ze te snel lopen . Ik had mij al voorgenomen , als ze er weer zo tegenaan gingen lopen en hun voeten eraan vegen , zak ik een groep of loop mijn eigen ding . Het waren nu 10 x 800 m in 3 min. Dat is 3.45 min/km , dus wel ietske trager ( 5 sec. ) dan vorige week per km . Op een piste kan je dat heel gemakkelijk perfect lopen . In ons geval stelde ik de horloge in op 45 sec. en dan zou ik telkens op het 200m punt moeten zijn . Zo kan je jezelf heel gemakkelijk bijsturen . Dezelfde als vorige week liep op kop . Na 100 m zag ik dat hij al 3 sec. ernaast zat . En dit lijkt nu muggeziften . Wat is nu 3 sec . Wel als je weet dat je 3 - 4  m per sec loopt in ons geval , is de berekening heel vlug gemaakt en krijg je een heel ander zicht , van 9 - 12 m op 100 m ernaast zitten , en dan is muggeziften van geen orde meer denk ik . Na 200 m zaten we 39 sec. . Ik sprong dadelijk uit de groep en zette me achteraan . De rest volgde mijn voorbeeld en liet die 3 betere lopers hun eigen ding doen .

Dat deze training nu niet de gemakkelijkste is , zal iedereen die dit soort trainingen van mij ook krijgt bevestigen . Maar het ging goed zonder op geen enkel moment ergens last van te hebben . In totaal liep ik met de opwarming erbij 14.8 km .

Vandaag heb ik niet gelopen . Het is deze periode de bedoeling dat je winig km maakt maar ze wel telkens in kwaliteit trainingen stopt . De weerstand hoog opkrikken . Morgen ga ik een zeer rustige training doen met 10 x 100 m versnellen . Vrijdag als alles een beetje mee zit, ga ik in Brecht nog eens doorvlammen op 6.6 km . Maar het is de tijd die ons een beetje in het nadeel speeld . Als mijn ouders op verlengt weekeinde vertrekken zal ik niet lopen maar ons Peggy wel . Dan ga ik misschien ergens in het weekeinde lopen , en anders zal het de 10 km van Mol zijn .
Dit is een organisatie van onze club . En daar wil ik zeker niet onderdoen . Maar podium plaatsen of zelfs maar een plaatske van enige betekenis is daar voor mij niet weg gelegd . Iedereen wil hier presteren , natuurlijk ieder op zijn niveau  .

Gisteren heb ik de laatste werkzaamheden van onze voorlopige planning volbracht . De nieuwe kamer , dat vroeger zolder noemde , is helemaal klaar . Echt , hier ben ik best trots op .Voor iemand die alleen maar wat in de deeg moet knijpen voor zijne kost , en waar een hamer en nagels vreemde dingen zijn , en nu zeker 2 verwensbare werktuigen , heb ik redelijk goed werk gelevert met de nodige lachwekkende foutjes . De kinderen maken er nu zeer graag gebruik van . Morgen gaan we nog een tv kopen en een kleine zetelbed . Zetelbed?? zal je denken . Dat is toekomst gericht . Vriend(in) die blijven slapen .....! En als de school het wenst dat ons sanne volgend jaar een computer nodig heeft om ????weet ik veel , dan zal dat het volgende zijn . Laptop voor beiden dan . Maar de ezel die ik aansprak om deze verbouwing even te financieren  heeft zijn laatste behoefte gedaan . Het is op nu !! Gisteren heb ik ook nog de slaapkamer van ons Sanne geschilderd . Zeeblauw is de kleur die ze gekozen heeft . De gordijnen met micky en goofy , mochten er niet meer terug aan komen ! Hebben al die tieners zoveel noten op hun zang ? Dus nieuwe gordijnen had ze ook gekozen . Ik moet wel zeggen , ze heeft smaak en er verstand van . Het resultaat is ook schitterend . Het verbergt dan ook weer dat er een kladschilder aan het werk geweest is . :-)

Vandaag .........de hele dag niks gedaan , en met niks bedoel ik ook niks . Na het werk mijne zetel niet meer afgeweest tot nu se . En dan ga ik nu ook weer slapen ! slaapwel .....!

21:07 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (2) |  Facebook

Commentaren

alleskunner! Sommige mannen kunnen alles! Hebben overal energie en tijd voor en lopen ook nog de sterren van de hemel. Ik geloof dat ik dat ik er hier weer een heb;-)

Gepost door: Tiny | 19-06-08

Wat jezelf doet, doe je meestal ook goed ! Mario,
De titel das een leuze van een reclamespotje van een doe het zelf programma bij onze regionale tv. Door alles zelf te doen, spaar je niet alleen geld uit, maar je beleefd er dubbel zo veel plezier aan (achteraf).
Groetjes Andy

PS. Duim voor goeie tijd voor mij vrijdagavond tijdens mijn tweede wedstrijd.

Gepost door: Andy | 19-06-08

De commentaren zijn gesloten.