22-06-08

Weer vroeg uit de veren !!

Deze morgen was het vroeg , veel te vroeg om op te staan . Maar ik had met Dirk afgesproken om een lange duurloop te doen , en omdat hij zo ongeveer in hetzelfde schuitje zit als ik , dat hij moet oppassen op de kinderen of gewoon deze keer zijn vrouwke en kinderen had beloofd samen iets leuks te doen belde hij me van de week op om op zondag om 6 u te gaan lopen . Ja gekken zoeken mekaar altijd op zeggen ze ! :-) Zo gezegd zo gedaan . deze morgen om 5.30 u liep die verdomde wekker weer af . Wat had ik  op dat moment spijt dat ik afgesproken had . Maar beloofd is beloofd . Dus na een 3 boterhammetjes en een halve liter water ben ik naar de sporthal vertrokken waar we afgesproken hadden . We kwamen samen toegelopen , dus wachten hoefden we niet te doen en konden dadelijk op pad . Dirk wilde 19 km lopen , ik vond dit veel te ver . Dus met 17 km was ik content. We vertrokken naar de Belse bossen waar we de hele tijds in vertoefden . Zo met z'n 2 lopen heeft vele voordelen .

  • Ik zou anders nu nog in mijn bed gelegen hebben .
  • De tijd gaat veel sneller voorbij .
  • En je hebt een goede babbel .

Dus na 1.40 u gelopen te hebben aan 5.50 min  gemiddeld waren we weer terug aan de sporthal en splitsten onze wegen weer . De zondag kan op deze manier niet meer stuk . Al is het bij een zeer rustige zondag gebleven . Al de hele dag op het teras wat zitten lezen , een beetje achter de computer , een beetje met de kinderen gespeeld . vanalles een beetje dus !

Nu verplicht naar binnen getrokken . Het weer is hier volledig veranderd . Veel wind die juist onze tuintafel vernield heeft . Een grote , iets te zware paraplu die uit de tafel gerukt is enzo een hele hap uit de tafel rukte , daar waar de paraplu erdoor gaat . Morgen nieuwe tafel halen , en probleem weer opgelost . Dikke druppels regen deden de rest om naar binnen te trekken , al heeft de wind de hele bui snel verder geblazen want nu schijnt de zon weer

Maar nog een beetje bloggen en seffens is ons Peggy weer thuis en dan gaat zij lopen en ik loop of fiets met haar mee , samen met de kinderen op de fiets . Daarna ergens lekker eten om deze zondag toch aangenaam af te sluiten . En vooral omdat ik te lui ben om zelf iets klaar te maken ! luie zondag of luie Mario ?? Wie zal het zeggen !

Nog een plannetje van waar ik gezeten heb deze morgen !naamloos

 

15:27 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

Goed idee! Dat is nog eens een goed idee, om naar Bel te lopen. Ga ik onthouden als ik nog eens een langere duurloop doe.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 22-06-08

Het is hier nu 17 uur en nog stikheet. Maar ik heb zo de indruk dat - gezien de wind- het van de kanten van bij jou wel zal overwaaien naar hier. Behalve een pittige training is hier ook nog niet veel verricht. Maar lui ? Jij toch niet met 17 km !

Gepost door: kaat | 22-06-08

Belshof in Bel dat is wel een heel mooie streek , heb daar nog geweest op Endurance training en we overnachten met de paarden in het Belshof (bestaat dat nog) hadden ze toen moeten zeggen doe die ritten al lopend dan ik ze verwenst hebben :-) ge zijt verdorie goe in vorm zo te zien

Gepost door: Katrien | 22-06-08

Inderdaad raar weertje vandaag. Heel veel wind maar warm!

Gepost door: Homer | 22-06-08

vroeg Afspreken met je maat, dan moet je er wel uit. Ik had ook beter mijn de buren afgesproken. Toen ik beneden kwam waren ze net vertrokken. Ik was te laat en moest het in mijn eentje doen !!! Maar ik was ook op tijd thuis voor een rustige zondag !!

Gepost door: Edith | 22-06-08

De commentaren zijn gesloten.