24-06-08

Eindhoven !! Trainingsloop !! T-shirt verdeling!!

Zoals velen nog wel herinneren is het weer bijna één jaar geleden toen we massaal naar Eindhoven trokken om er onze gesponsorde marathon te lopen voor Make-A-Wish. Een groot succes was die dag door de massale aanwezigheid van de bloggers . Dit jaar heb ik opnieuw dit voorstel gedaan om er met de bloggers naar toe te trekken om weer deel te nemen aan deze prachtige (halve)marathon . Deze gaat door op zondag 12 oktober . Voor hen die van ver moeten komen , of er gewoon een supper gezellig weekeinde van willen maken , heb ik weer een 10 kamers in optie genomen in het Eden crown hotel waaronder de 6 grootste kamers  . We krijgen deze kamers tegen een zeer voordelige prijs van 90 euro per nacht voor 2 personen in een 2 persoonskamer . Normaal gezien is het de gewoonte om de kamer weer te verlaten voor 12 u de dag van vertrek . Maar ook hier heb ik het voordeel verkregen om deze kamer temogen behouden tot na de marathon voor dezelfde prijs . Zo kunnen we ons gerief rustig op de kamer laten staan en ons na het lopen daar douchen . Het is op ong. 300 m van de start en aankomst gelegen  . Dus ideaal ! reserveren kan via dit tel. + 31 (0)40 2358 256 / 251 , en vermeld dadelijk dat je weblogloper bent . Zo weten zij welke tarieven ze moeten hanteren . Ook is het mogelijk om op zaterdag en zondag avond te genieten van een uitgebreid buffet aan de prijs van  15.5 euro per pp.   Ook dit moet je vooraf reserveren . Het is ook mogelijk dat de mensen die pas s'morgens toe gekomen zijn , ook aan deze prijs mee kunnen genieten .  

Laat iets weten via deze blog of via mail aan ons , zodat ik je aan het lijstje op mijn blog kan bijvoegen  .


De trainingsloop op 21 september !!

Vorig jaar waren we hier met een 20 lopers , die naar hun zeggen toch tevrede terug naar huis reden . Ik stippel 2 weer andere parcourtjes uit van 18 en 32 km , zodat de halve en de marathonlopers beiden een gepaste afstand kunnen lopen . Het tempo wordt bepaals door de minst snelle zodat we ten alle tijden in groep blijven . Maar we proberen het te beperken tot 6.30 - 7 min /km . Ook voor de snellere jongens is dit een goede training . Het parcour zal voor zoveel ik kan auto vrij zijn of toch bijna . Douche gelegenheid is allemaal geregeld en naargelang het aantal personen die afkomen ga ik reserveren om ergens te eten . Vorig jaar was de prijs 15 euro voor bbq.  Ik probeer het aan dat bedrag te houden , maar zou graag weten met hoeveel mensen ik rekening moet / mag houden om een prijs af te spreken . Minder dan 15 personen om te eten is het gewoon van de kaart kiezen . Ook voor de fietsers is Mol een echt paradijs . Voor fietskaartjes kan gezorgt worden , zodat de niet lopende partner zich ook goed amuseert . Aan de kinderen is ook gedacht . Zij hoeven zeker niet thuis te blijven . Het zilvermeer waar we net zoals vorig jaar zullen starten ( ik zorg voor gratis inkom ) is voorzien van een grote zwemvijver en een prachtige speeltuin , dus reden genoeg om met het hele gezin te komen !

Graag jullie bevestiging hiervan , op deze blog en/of mijn mailbox.


De t-shirt verdeling !

Tegen 5 juli zou ik in het bezit moeten zijn van onze nieuwe outfit met onze blognaam erop ! In het vorige postje hier op deze blog stond een lijst van al de mensen die een t-shirt besteld hebben . Bekijk die eens even en zoek eventueel uit wie bij jou in je buurt woont of wie je gaat tegen komen op een van je geplande wedstrijden . En neem hem of haar t- shirt dan mee door zodat iedereen zo snel mogelijk het zijne heeft . Ik zal proberen op de ing. run in Oostende te zijn op 27 juli , waar ik dan de t-shirts bij zal hebben . Het uur en waar ik zal staan zal op deze blog tijdig bekent gemaakt worden . Maar mijn voorstel is aan de achterzijden van het casino . Dus niet aan de zeekant . Dat is dicht bij de parking waar ik zeer waarschijnlijk mijn auto parkeer , zodat ik voor het lopen nog snel alles kan wegbergen . Ik heb nog wel niet gekeken of dit mogelijk is tijdens de loop enof dit dicht of ver van de start is . Maar zoals ik al zij , dit komt tijdig op deze blog .

Het is weer een hele boterham , doe de moeite om te reageren aub.

12:18 Gepost door marathonmanneke in sport | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

reageren... ik zou zo graag op ALLES reageren maar euh... tja... euh.
Je begrijpt vast dat ik nog wel zal zien hoe en wanneer ik waar geraak :-)
Maar hier en daar kom ik zeker piepen.
Liefst zou ik mijn T-shirt met de fiets in Mol komen halen, maar ik wacht eerst af of dat van Dr.Peers mag. (braaf he).

Knap dat je dit alles weer netjes regelt!

Toedeloe!

Gepost door: Tinne | 24-06-08

Helaas kan ik er op 21 september niet bij zijn want dan zit ik in Parijs. Eindhoven mag je mij zeker bijzetten. Ik neem vandaag nog contact op met Eden Crown. Bedankt alvast voor de altijd goede organisatie.

Gepost door: yves | 24-06-08

Jammer! Zoals al eerder gemeld moet ik werken in het weekend van Eindhoven.
Op 21 september zijn opa en oma Spencer 40 jaar getrouwd dus dit moet natuurlijk ook gevierd worden.
We zullen dus jammergenoeg een jaartje moeten schrikkelen.

Gepost door: betty spencer | 24-06-08

Alles ok allllllllllemaaaaaaaaaaaaal ok ! hopelijk 21september geen koetsentocht zoals verleden jaar want normaal ging Mol de 28e zijn en dat was ik zeker ,maar we doen ons best ! we kiezen dit jaar voor Mol

Gepost door: Katrien | 24-06-08

De commentaren zijn gesloten.